reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

reklama
Ja miejsca w domu na basen z pileczkami miejsca nie mam :-p ale moze na lato cos takiego zakupie do ogrodu (chociaz jakbym kupowala wszystko co bym chciala to by mi polrocznej pensji nie starczylo ;-):-)).

Pluszakami Sara w ogole sie nie bawi. Totalna olewka. Chyba wszystkie spakuje i wyniose na strych i beda czekac na lepsze czasy ;-):-)

Jezeli chodzi o bajki to Sara najbardziej lubi Teletubisie, Bebe Lilly, Happy Wkret (strasznie sie na nim smieje, tak jakby rozumiala o co chodzi :-D), Pieska Puppy i Malych Odkrywcow (niestety ta ostatnia gdzies sie nam zapodziala :-p).

A i tak najlepsza zabawa jest robienie porzadkow w szufladzie w kuchni, uderzanie o siebie pokrywkami, wyciaganie scierek, przekladanie pampersow itd. :-);-) Chyba kupie jej komplet garnkow ;-)

Chomik mysz123

Podaję swego chomika, własnie przerzucam tam bajeczki Oliwki, Tulli, Booby i Booba itp. codziennie będzie przybywało. Oliwka te bajki uwielbia - naprawdę polecam.

Mikołaj oszalał na punkcie tych bajeczek!! Cały dzień by oglądał! Najbardziej mu się pioseneczki podobają a tą o kaczuszkach i ptaszkach to karze mi przewijać od początku po 5 razy! Nie myślałam ze coś go może aż tak zainteresować. Dzięki Majka!!!:tak:

ZESTAW 2 DOMKóW +TUNEL --WóZEK GRATISSS HIT!!! (290895036) - Aukcje internetowe Allegro
kupilismy ostatnio domek z namiotem i tunel plus gratis wozek jak w sklepie i pudelka imitujace zakupowe rzeczy. Tunel sie sprawdza super mala chetnie sie bawi i lazi w kolko a wozek na zakupy jest non stop okupowany :-)
falbala namiot już mam, ale ten wózek jest świetny:-)
i ja dzisiaj zrobiłam zakupy w allegro, tylko nie mówcie że upadłam na głowę;-)
ORYGINALNA Zjeżdżalnia SMOBY KRÓLA 150 cm !!!!! (302924124) - Aukcje internetowe Allegro

Cieszę się że Bajeczki się podobają :)
U mnie Oliwka to samo - wkoło może je oglądać :)

Jak będę szła spać to wrzucę tam więcej bajek, na rano będą do ściągnięcia :)

Co do pluszaków to u mnie są na pierwszym miejscu. Ola ma dwa misie, które codziennie przed snem i ja i mój A. musimy ucałować :tak::tak: Ona całuje ję kilka razy dziennie i jak coś zaboli to od razu biegnie po misia i z misiem do mamy na ręce :tak:

:-D:-D:-DBedyta- ja nie powiem ze upadłaś ja powiem ze chyba skoczyłas z 20p.na głowe;-):-D no ale kochana gdybym zarabiała tak jak Ty "kierowniczko";-)i miała salon wielkosci mojego mieszkania to też bym kupiła taką zjezdzalnie:tak:no dobra zartowałam a zjeżdżalnia fajowska:-)
Fabala- fajny zestaw tylko ze ja chyba bym musiała dobudókę zrobić żeby miec gdzie takie cóś ustawic:sorry2:

bedyta- rety... ale alka bedzie miała radochę!!!! własna, prywatna zjeżdzalnia:-D:-D

falbala- super taki namiocik i wózeczek również... szkoda,że u nas miejsca brak na takie rozrywki..

reklama
Namiocik to mamy taki, tylko bez tunelu. Służy za ''magazyn zabawek'' u babci w pokoju Mikolaj bawi się w nim bardzo rzadko a wtedy zawsze kogoś tam za sobą wciąga. Fajny ten wózeczek!!!

Moje dziecko ma za szalone pomysły, jakby miał taką zjerzdżalnie w domu to już bym go na prawdę ani na sekundkę nie mogła spuścić z oka!!! Ale bardzo fajna jest...

Do góry