reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

reklama
U nas na namiot ma wyłączność tata ja jak zbuduję jest nie taki :sorry: U nas hitem jest trafianie małymi piłeczkami do dużego kosza z różnych odległości, tacie też się podoba, bo może leżeć na kanapie.

u NAs namiot wczoraj był hitem

a za chwilę puka stara "bereciara" co mieszka piętro niżej z pretensjami,że odkad sie wprowadziliśmy ona nie ma spokoju,że mały ciagle jezdzi autem( a to nieprawda),że hałasuje.DArła się doslownie.zapytałam ją czy mam może dziecko do kaloryfera przywiązać..to zrobiła głupią minę..za parę sekund przyleciał Igi i trzasnął jej przed nosem drzwiami:-Don tak lubi wszystkie zamykać:-Da że mnie baba wkurzyła bo nie poprosiła tylko się darła,to jeszcze Igiemu powiedziałą że tak wygląda BAba JAga:-D

bez przesady już uważam.zreszta D dawno auto schował a blok jest naprawde jakos dziwnie zbudowany,no wszystko słychać.ale sory nie bedzie dziecko mi w domu siedziało tylko.chce biegać niech biega.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

Ja też czekam na naszą sąsiadkę z dołu;-)
Masz dywan w pokoju? Właśnie chcemy nasz duży od dziadków przywieźć, bo jednak tłumi dźwięki.

Ale pilnuję też by nie rzucały piłką już w godzinach późnych popołudniowych, nie jeździły wózkami u mnie w pokoju (u siebie mają dywan i tam mogą więcej), nie wolno im tupać złośliwie w podłogę, skakać.
U góry mieszka 4-letni chłopiec i wieczorem urządza chyba biegi przełajowe a ja dostaję cholery bo lubię mieć od 19 względny spokój, tym bardziej że laski szykują się do spania.

Dziunka w calym mieszkaniu jest wykładzina dywanowa i niestety wszystko słychac ale to taki blok ziwny.W łazience słychac jak ktos rozmawia np w innym mieszkaniu:-/

reklama
Tak mieliśmy w tym poprzednim bloku, tu jest trochę lepiej:tak: no ale nie zazdroszczę upierdliwej sąsiadki. Najgorsze jest to że człowiek musi zawsze mieć na uwadze sąsiadów:confused2:

Do góry