reklama
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
ja znów uwielbiam wierszyki dla dzieci. Marcel ma tego mase. Najbardziej polecam wielką księge wierszy Wydawnictwo SBM przepięknie ilustrowana. Nam udało sie ją kupic za całe 9,99 zł I juz jest przerobiona tak bardzo ze kartki są polepione
A dzisiaj młody dostał wiersze wandy chotomskiej http://www.wersalik.pl/sklep/86/58062/0 bo były w wyprzedazy za 4,99 [szok]
chce teraz własnie zaczac mu zbierac serie jakąś. o franklinie czy jakims innym .......... tylko nie wiem co ????????!!!!!!! bo ja to tylko w tych wierszykach
A dzisiaj młody dostał wiersze wandy chotomskiej http://www.wersalik.pl/sklep/86/58062/0 bo były w wyprzedazy za 4,99 [szok]
chce teraz własnie zaczac mu zbierac serie jakąś. o franklinie czy jakims innym .......... tylko nie wiem co ????????!!!!!!! bo ja to tylko w tych wierszykach
Ostatnia edycja:
Właśnie Chotomskiej nie mam, muszę zakupić.
U nas króluje Brzechwa STO BAJEK - Jan Brzechwa wiersze
I Tuwim Julian Tuwim. Wiersze - Tuwim Julian - - empik.com
A tak to ciągle przerabiamy Kubusia Puchatka. Obrazki dla maluchów to już tylko lale słuchają gdy Asia im czyta
U nas króluje Brzechwa STO BAJEK - Jan Brzechwa wiersze
I Tuwim Julian Tuwim. Wiersze - Tuwim Julian - - empik.com
A tak to ciągle przerabiamy Kubusia Puchatka. Obrazki dla maluchów to już tylko lale słuchają gdy Asia im czyta
gosiulek73
mama K&K&A
U nas najlepszy jest Tupcio CHrupcio.Przed spaniem obowiązkowe czytanie.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Mama ja zbieram małemu Franklina (dziś dokupiliśmy 2 kolejne );-)
My mamy Brzechwy takie same jak Dziunka, Tuwima mamy takie
już jest tak zniszczona i poklejona że szok. Mymy też taką
Też fajne i nieznane wiersze (przynajmniej dla mnie nieznane)
U nas na Franklina jeszcze stanowczo za wcześnie, Zuzia już wysłucha całej ale Julek to wiatrem podszyty i jeszcze nigdy nie dotarłam do 3 strony
już jest tak zniszczona i poklejona że szok. Mymy też taką
Też fajne i nieznane wiersze (przynajmniej dla mnie nieznane)
U nas na Franklina jeszcze stanowczo za wcześnie, Zuzia już wysłucha całej ale Julek to wiatrem podszyty i jeszcze nigdy nie dotarłam do 3 strony
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Ewelia Antek 1 strony nie wytrzyma więc na razie tylko kolekcjonuję;-)bajeczka niby 7 zł ale już przy 32 sztukach robi sie niezła sumka. Zbieramy ponad rok i się tego tak nie odczuwa.
Mam nadzieję , ze kiedyś sie zainteresuje , bo jak nie to paragony mu przeedstawie
Mam nadzieję , ze kiedyś sie zainteresuje , bo jak nie to paragony mu przeedstawie
reklama
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Martolinka nie wiem skad masz spis ze jest 32 szt tej serii. Ja z tej strony tych ksiazeczek po 6/7 zł doliczyłam do 40 i juz dalej nie mam czasu [nie wliczajac akademii, ksiazek ze zgadywankami, ani jakichś wiekszych po 16 czy 21 zł z puzlami czy innymi tam.....] Książki - Franklin Dla Dzieci I Młodzieży (z opisami wg nazwy rosnąco)
Ale tam z tych ksiazeczek to sa chyba 2 serie wymieszane. Bardziej kwadratowa w twardej okładce i prostokątna w miekkiej okładce........
Ale tam z tych ksiazeczek to sa chyba 2 serie wymieszane. Bardziej kwadratowa w twardej okładce i prostokątna w miekkiej okładce........
Ostatnia edycja:
Podziel się: