reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

Z tą Martynką się nie zgodzę, raczej dla 4-7 latek:tak: mamy kilka książek z tej serii, jeszcze z mojego dzieciństwa. Choć to zalezy pewnie od malucha.

reklama
Dziunka - Hanka już słucha Martynki z uwielbieniem ( ma prawie 3,5 :szok: ) ... ;-), Gosia w tym czasie gania wokół stołu bądź ogląda bajkę... :-D

ja znów uwielbiam wierszyki dla dzieci. Marcel ma tego mase. Najbardziej polecam wielką księge wierszy Wydawnictwo SBM przepięknie ilustrowana. Nam udało sie ją kupic za całe 9,99 zł :szok: I juz jest przerobiona tak bardzo ze kartki są polepione :D

A dzisiaj młody dostał wiersze wandy chotomskiej http://www.wersalik.pl/sklep/86/58062/0 bo były w wyprzedazy za 4,99 [szok]

chce teraz własnie zaczac mu zbierac serie jakąś. o franklinie czy jakims innym .......... tylko nie wiem co ????????!!!!!!! bo ja to tylko w tych wierszykach :D:D

Ostatnia edycja:
Właśnie Chotomskiej nie mam, muszę zakupić.
U nas króluje Brzechwa STO BAJEK - Jan Brzechwa wiersze
api53634337797745848b158b2ee64f4ddb.jpg

I Tuwim Julian Tuwim. Wiersze - Tuwim Julian - - empik.com
julian-tuwim-wiersze-b-iext6139113.jpg

A tak to ciągle przerabiamy Kubusia Puchatka. Obrazki dla maluchów to już tylko lale słuchają gdy Asia im czyta:-D

My mamy Brzechwy takie same jak Dziunka, Tuwima mamy takie

brzechwa3.jpgjuż jest tak zniszczona i poklejona że szok. Mymy też taką
21-2472_0.jpg Też fajne i nieznane wiersze (przynajmniej dla mnie nieznane)

U nas na Franklina jeszcze stanowczo za wcześnie, Zuzia już wysłucha całej ale Julek to wiatrem podszyty i jeszcze nigdy nie dotarłam do 3 strony:-p

Ewelia Antek 1 strony nie wytrzyma więc na razie tylko kolekcjonuję;-)bajeczka niby 7 zł ale już przy 32 sztukach robi sie niezła sumka. Zbieramy ponad rok i się tego tak nie odczuwa.
Mam nadzieję , ze kiedyś sie zainteresuje , bo jak nie to paragony mu przeedstawie:-D

reklama
Martolinka nie wiem skad masz spis ze jest 32 szt tej serii. Ja z tej strony tych ksiazeczek po 6/7 zł doliczyłam do 40 i juz dalej nie mam czasu [nie wliczajac akademii, ksiazek ze zgadywankami, ani jakichś wiekszych po 16 czy 21 zł z puzlami czy innymi tam.....] Książki - Franklin Dla Dzieci I Młodzieży (z opisami wg nazwy rosnąco)
Ale tam z tych ksiazeczek to sa chyba 2 serie wymieszane. Bardziej kwadratowa w twardej okładce i prostokątna w miekkiej okładce........

Ostatnia edycja:
Do góry