reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

reklama
Marta niezla kolekcja Wam się uzbierała!!!

Moj Oli wieczny raptus ksiązeczki bardzo lubi, naprawde bardzo a mnie to cieszy bo dzięki nim uczy sie wielu nowych wyrazow i w ogole się bardzo duzo uczy!

Ja tez kupuję Frankliny (a dzis wypozyczyłam dwie sztuki ale chyba wolę jak książeczkę dla małego mam na wyłącznosc, jakas wymacana mi się wydaje itd) , mamy ich ponad 10 sztuk ale jest jedna Franklin mowi przepraszam ktora jest jakos dziwnie napisana, tak cięzko dla takiego malucha.

Hubert jest w ksiązeczkach obeznany bo wieczorem czytają ponad godzinę w sypialni po kąpieli. Oli bardzo lubi ksiązeczki i po prostu ma taką pamięc ze wszystko wie, jak babcia przychodzi rano zaciąga ją do ksiązeczek i opowiada babci ktora przychodzi bez okularow i slabo widzi co jest napisane.

Ksiązek mielismy juz sporo ale H przyniosł od swojego brata 3 wielkie reklamowki, mają corę ok 3 latka i wszystkie jej ksiązeczki wymienili. Mamy teraz mnostwo bajek krotkich, długich, wierszy, dwie komody u Oliska w pokoju zapełnione na wierzchnich blatach. No w sumie pewnie ponad 100 jest napewno.

A ciągle dochodzą bo mimo iz powiedzielismy sobie ze narazie bez kupowania ksiązek bedzie dzis np. H kupił w biedronce jakąs pozycję z serii swiat w obrazkach "Rekrody zwierząt"
Rekordy zwierząt. Świat w obrazkach | Emilie Beaumont

Martolinka super, ja też szukam czegoś takiego w Wawie.

Powiem wam, ze jeśli chodzi o zabawy to u nas króluje ostatnio układanie lalek i misiów do snu i przewijanie.
A wczoraj Ala nie chciala iść się kompać, a widziałam ze jest już bardzo zmęczona, z resztą ja te chciałam się wcześnie położyć. No więc udało mi się dopiero zaciągnąć ją pod wspólny prysznic z mamą - cycy musiała mi namydlić z 10 razy :))))))))

dziewczyny zamówiłam na allgro cos takiego i czekam
PUZZLE edukacyjne GRA dla dzieci KTO TO? CO TO? (2068503413) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
...miałyście coś takiego lub podobnego to czekam na linki...kupiłam mu ostatnio kolorowankę gdzie trzeba dokleić kawałek naklejki i super mu wyszło zgadywanie z D się bawił w to.aż byłam w szoku.czyli nadszedł dobry moment na kojarzenie ,zgadywanki itp.może i wczesniej mogłam kupywac ale nie wpadłam na to jakoś.

Cleo, bardzo fajne !!
Ala się ostatnio wszystkim strasznie niecierpliwi, 2 sekundy niepowodzenia i już "nie mogę!!" i rzuca i się wścieka.
Ale te puzzle łatwe i fajne.

Ja poluję na jakieś fajne obrazki do opowiadania, bo Ala to lubi najbardziej. Musze pójsc do jakiejś lepszej ksiegarrni, gdzie są pomoce logopedyczne, tam często są takie obrazki. Kiedyś były super na środkowej stronie w Dziecku, ale chyba zmienił się rysownik i już nie są takie łądne.

reklama
Do góry