reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

reklama
u nas była babcia, czytala kubie ksiażęczkę, a michaś przyszedl ze swoją książeczką i tak dlugo walił nią babcię po głowie az ta zostawila kubusiową ksiażkę i wzięła jego (tamta byla bezndziejna, bo sie nie rymowała hahaha)

ja wczoraj czytalam malej ''lokomotywe'' do snu i jak jest ufff jak goraco...pufff jak goraco itd to mala prawie pokladala sie ze smiechu....a ja razem z nia... :-) ach te nasze dzieciaczki...:-)

Antka ulubiona zabawa - ciagniecie kotó za ogon , futro itp. pilnuje go jak moge. Na szczescie koty sa bardzo cierpliwe. Myszkin tylko raz mlodego drapnal jak pociagnal go za wąsy

Moje dziewczyny bawią się następująco: Hanka ucieka z okrzykiem "Goń" , ja mam Gochę pod pachą i zasuwam za Hanką, jak ją dopadniemy to jest wielka radocha...

reklama
Do góry