Oczekujaca123
Fanka BB :)
Zuza87 trzymam kciuki ;**Zuza, jaki by to nie był wynik, to przecież nie wyrok [emoji8] grunt, że po ciąży ta cukrzyca znika [emoji846]
Ka, ja za Mimi polecam w razie czego ten duphalac. Słodki w trzy kichy, ale działa, jak już nic innego nie działało [emoji6]
Ja ze słodyczami też mam ciągle teraz problem, przez chroniczne niewyspanie. Mam tyle dobrze też, że poza tymi czekoladami z prezentów nie mam absolutnie nic innego kupnego słodkiego w domu [emoji16]
Wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy ślubu [emoji255][emoji255][emoji255]
A ja wczoraj zrobiłam pastę z awokado i jajek [emoji4] jest pyszna [emoji7]
Ka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ;* Ktora to ?
Kazdemu zdarzaja sie slabosci, szczegolnie jak na zewnatrz tyle pokus, ale wracaj na dobre tory i bedzie ok
U mnie poki co trzymam sie diety, co graniczy z cudem , bo od 2 dni wymieniany meble w salonie zazwyczaj takie zajecie sie remontem/zmianami w mieszkaniu konczyly sie zamawianiem pizzy i niezdrowym jedzeniem, ale udalo sie ! towarzyszyła nam zapiekanka z przepisu Colorado. [emoji16]
Dzis niestety troche wyjsc poza dom mam wiec pewnie zjemy na miescie, ale postaram sie znalezc cos odpowiedniego dla nas.
Oo , Colorado1989 kiedys jadlam ta paste, a calkiem o niej zapomnialam. Dawalas cos oporcz jajek i awokado? Ja chyba kiedyś robilam z jogurtem, ale nie wiem czy to konieczne.
A na sniadanie u mnie klasyka : jaja chlebek i warzywa !
Milego dnia