reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Ja dziś 200 brzuszków. Dieta nadal bez wegli i czuję się super [emoji5] dzięki za pomysł [emoji11]

Ja byłam u fryzjera, ufarbowalam włosy (ale wyszedł zbyt ciemny kolor :/) zrobiłam hybrydki, teraz zostały maseczki i peelingi [emoji1][emoji1][emoji1] zastanawiam się czy iść jeszcze jutro na solarium czy dac sobie już spokój....
Dziś już zawiezlismy alkohol na sale. Wszystko już w sumie gotowe [emoji5]
Najwięcej szykowania jutro.
A ja jakoś się stresuje haha

No niedziwne, że się stresujesz, w końcu ważny dzień Was czeka. Jak lubisz solarium, to skocz na kilka minut i koniecznie pokaż się w sukience!

Cieszę się, że się dobrze czujesz, na pewno na wadze też będzie widać [emoji16] Ja od jutra wprowadzam po 1 węglowodanie... Mam już makaron ciemny, szparagi i krewetki. Będzie uczta [emoji3]

Agunia jak będzie noc u Was? Ja v wczoraj padłam bez ćwiczeń, bez kolacji, taka zmęczona byłam.
Mimi udanego dnia!

Ka na solarium to ja nie chodzę ale prZed chrzcinami trochę pochodzilam bo ja z tych bladych; ) na dodatek mam opalone rękawki.... trochę się ztownalo ale i tak widać różnice między kolorami :/

reklama
Do góry