reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Ja też jestem na macierzyńskim do czerwca. Teraz jest to dobre przy swojej działalności ,że można pracować i jednocześnie być na urlopie.
Ja też jestem na macierzyńskim do czerwca. Teraz jest to dobre przy swojej działalności ,że można pracować i jednocześnie być na urlopie.
Ja też do czerwca na macierzyńskim. Dla mnie to tylko oznacza że płacę tylko coś 319zl na ZUS zamiast chyba 1300 zł no i oni mi płacą grosze. Firmę i tak trzeba ogarnąć.
Ostatnia edycja:
Colorado1989
Agunia, bo z tego co się orientowałam, to na działalności nie ma "urlopu macierzyńskiego", tylko "zasiłek macierzyński" i ma to tzw plusy dodatnie i plusy ujemne [emoji23] ja jeszcze nie wiem, jak to wszystko ogarnę, ale jakoś będzie "trza" [emoji16]
Ja tez niby ogarniam Młodego ,dom, obiady, starszą córkę , firmę ale mi bardzo dużo pomaga Mąż. No i jest moja Mama cudowna którą gdy trzeba posiedzi z Młodym.
Tylko ze ja mam problem wyłączyć myślenie co jeszcze mam do zrobienia jak jestem z Młodym no ale pracuję nad sobą
Tylko ze ja mam problem wyłączyć myślenie co jeszcze mam do zrobienia jak jestem z Młodym no ale pracuję nad sobą
agunia50002
A ja nie wiem co się stało nagle Michaś zrobił sie cały gorący i dostał rumieńcy .Zmierzyłam mu temperaturę i 38.5 .Ani kaszlu kataru nic normalnie je, bawi się. Może to od zębów !?
Ka.2606
Agunia, jak tam Michaś? Lepiej?
Mimi, jak przygotowania do imprezki niedzielnej?
Ja dziś poćwiczyłam, przeszłam dzień na warzywach i już się w sumie przyzwyczaiłam. Czuję się trochę lżej, ale okresu jeszcze nie ma, więc zważę się jakoś w tygodniu. Zauważyłam, że im dłużej się nie ważę tym mój strach przed wagą jest większy [emoji16]
Mimi, jak przygotowania do imprezki niedzielnej?
Ja dziś poćwiczyłam, przeszłam dzień na warzywach i już się w sumie przyzwyczaiłam. Czuję się trochę lżej, ale okresu jeszcze nie ma, więc zważę się jakoś w tygodniu. Zauważyłam, że im dłużej się nie ważę tym mój strach przed wagą jest większy [emoji16]
reklama
agunia50002
Ka obudził się pół godziny temu ze strasznym wrzaskiem temperatura znów 38.5podałam mu drugą dawkę na gorączkę.Zasnął dopiero w wózku ...Oj ciężka będzie noc...
Podziel się: