reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Właśnie znalazłam inspirujący przepis :D chyba muszę wypróbować
1516795850-83464d87c89273fb-aaaaaa.jpeg
1516795856-e4f21e2ed446f549-aaaaaa.jpeg

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Hej:)
U mnie zwykle również kanapki. Czasem dodatkowo serek wiejski.
Ka gratulacje! Ja sadzonych nie umiem zrobić;)
Jamie Oliver pokazywał że jajko w koszulce jak się nie ma takich zdolności jak Ka :) można zrobić w woreczku. Wbija sie jajko, robi supełek i wkłada do wody.
Mimi lata nie robiłam murzynka. Ale vardzo lubię.
Kasia chodzi Ci o takie kakaowe z jabłkami krojonymi w kostkę? Kiedyś często robiłam i zgubiłam przepis:*
A to przepis na moje batoniki:
Link do: Czekoladowe batoniki z kaszy jaglanej | Moje Wypieki
Używam gorzkiej czekolady i następnym razem użyję oleju kokosowego.
Ka powodzenia na wizycie. Miłego dnia Kochane:*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jajko sadzone mam opanowane do perfekcji, bo młodsza córka mogłaby jeść codziennie [emoji3] i koniecznie żółtko musi być płynne.

Muszę wypróbować w woreczku.

Gdzie sprawdzałyście zapotrzebowanie kaloryczne?

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Dziewczyny, co za masakra... wchodzę do poczekalni, mówię, że ja do Pani dr X a tam jakoś facet i "nikt do pani nie dzwonił? Pani doktor zmarła w grudniu"... ja pierdzielę, to była cudowna kobieta.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem wciąż w szoku. Babka miała 55 lat, nagle zmarła, a to był wulkan energii.

A teraz szukam lekarza.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry