reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Inis mój synek ma 6 miesięcy. Co do kawy to zalecają picie kawy parzonej (fusiastej) rano na czczo. Podobno dobrze działa przy odchudzaniu.Ja nie jestem w stanie wypić tej kawy bez cukru, dlatego pije rozpuszczalna.

Staniki piękne. Będę musiała sobie jakieś zakupić i pewnie z tej gai, tylko trzeba poczekać na przypływ gotówki.

Mnie się jeszcze marzy jakaś fajna bielizna nocna, ale to jeszcze muszę trochę tluszczyku spalić ☺

Pewnie macie rację z tymi dietami. Na razie działam intuicyjnie i tak zostanie bo szkoda mi pieniędzy na dietetyka. Nie wiem czy moje policystyczne jajniki też mają wpływ na wagę.
Na obiad leszcz wędzony :), na śniadanie jajecznica :)

reklama
Ooo też sobie zrobię jajecznicę [emoji2]

hchy43r8h8l5x99d.png

Ojej to podziwiam [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Fajnie beda mieli z tak mała różnicą wieku ale tobie współczuje [emoji3][emoji3][emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png

Inis nie zazdroszczę ale z drugiej strony nie wypadłaś jeszcze z wprawy ;) Ja po 11 latach uczę się wszystkiego od nowa :)
Colorado bardzo ładny biustonosz też takie lubię :) A ten co Ty pokazałaś Mimi cudny :) Ja jednak nie odważę się kupić przez internet muszę przymierzyć ale za to buty mam już rozmiarówkę sprawdzoną w Deichmann i zamawiam przez internet .Teraz też już upatrzyłam jedne i dwa dni i kurier ups puka do drzwi :)
Co do diet to jak Kasia tez sama odrzucam co mi szkodzi i chyba całkiem nieźle mi idzie ;) Dziś zabrakło mi 100 gram do 28 kilograma wrrrr :p Tylko 100 gram dzieli mnie od pierwszego celu :)Oby jutro się udało :)

Agunia - ja po 1,5 roku miałam wrażenie że nic nie wiem, więc wyobrażam sobie, że u Ciebie wszystko jest od nowa [emoji16]
Np mimo zmieniania pieluch starszej kilka razy dziennie to w szpitalu przebierajac noworodka spocilam się jak swinia ze strachu, że go uszkodze [emoji23]
A jaki masz cel wagowy?
Trzymam kciuki za te 100g! Poskacz czy coś [emoji16]

Dziewczyny - a u Was jaka waga jest celem? Ile Wam zostało do sukcesu?

A jeśli któraś jeszcze prócz zrzucania kg musi zadbać o skórę (bo ja niestety muszę po ciąży...) to polecam bańki chińskie - pięknie redukują cellulit i rozstępy. Tylko trzeba być regularnym. Pierwsze, delikatne efekty widziałam po tygodniu a teraz (po 3 tygodniach masazu co drugi dzień) jest WOW. Nigdy żaden sport ani zadne kremy nie dały takiego skutku na moich nogach, a skłonność do cellulitu mam rodzinną [emoji19]

Inis nie zazdroszczę ale z drugiej strony nie wypadłaś jeszcze z wprawy ;) Ja po 11 latach uczę się wszystkiego od nowa :)
Colorado bardzo ładny biustonosz też takie lubię :) A ten co Ty pokazałaś Mimi cudny :) Ja jednak nie odważę się kupić przez internet muszę przymierzyć ale za to buty mam już rozmiarówkę sprawdzoną w Deichmann i zamawiam przez internet .Teraz też już upatrzyłam jedne i dwa dni i kurier ups puka do drzwi :)
Co do diet to jak Kasia tez sama odrzucam co mi szkodzi i chyba całkiem nieźle mi idzie ;) Dziś zabrakło mi 100 gram do 28 kilograma wrrrr [emoji14] Tylko 100 gram dzieli mnie od pierwszego celu :)Oby jutro się udało :)
Super kochana [emoji3]
To jutro świętujemy hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Agunia - ja po 1,5 roku miałam wrażenie że nic nie wiem, więc wyobrażam sobie, że u Ciebie wszystko jest od nowa [emoji16]
Np mimo zmieniania pieluch starszej kilka razy dziennie to w szpitalu przebierajac noworodka spocilam się jak swinia ze strachu, że go uszkodze [emoji23]
A jaki masz cel wagowy?
Trzymam kciuki za te 100g! Poskacz czy coś [emoji16]

Dziewczyny - a u Was jaka waga jest celem? Ile Wam zostało do sukcesu?
Ja jeszcze w ciąży więc wszystkie kilogramy przede mną....

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry