reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Ka, to super, że więcej nie zostało a teraz obiecajmy sobie, że nie wchodzimy na wagę! Tylko do kiedy? [emoji16]
Ja jem normalnie w święta, w sensie to co na stole [emoji1] ale żołądek mi się zmniejszył, więc nie wcisnę w siebie tyle co kiedyś [emoji16]
Mimi, książka super, warta kupienia a przez olx... Też raz się sparzyłam... Kupowałam słownik, baba niby wysłała, po tygodniu piszę do niej co z tym słownikiem, a ona, że potwierdzenie już wyrzuciła, bo była pewna, że dostałam przesyłkę... No i co zrobisz
... Na olx jasno piszą, żeby nie płacić z góry ale mam nadzieję, że u Ciebie jednak książkę wyśle!
Ja jem normalnie w święta, w sensie to co na stole [emoji1] ale żołądek mi się zmniejszył, więc nie wcisnę w siebie tyle co kiedyś [emoji16]
Mimi, książka super, warta kupienia a przez olx... Też raz się sparzyłam... Kupowałam słownik, baba niby wysłała, po tygodniu piszę do niej co z tym słownikiem, a ona, że potwierdzenie już wyrzuciła, bo była pewna, że dostałam przesyłkę... No i co zrobisz
... Na olx jasno piszą, żeby nie płacić z góry ale mam nadzieję, że u Ciebie jednak książkę wyśle!
Ka.2606
Mimi, odezwała się ta babka od książki?
Colorado, ja sobie założyłam, że zważę się w niedzielę przed sylwestrem. Nie mam zamiaru chudnąć w święta ale nie chcę też przytyć też będę wszystko jadła na wigilii ale do wieczerzy planuję detoks warzywny, a w święta omijać ziemniaki, makaron w rosole i nie rzucać się na ciasta
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado, ja sobie założyłam, że zważę się w niedzielę przed sylwestrem. Nie mam zamiaru chudnąć w święta ale nie chcę też przytyć też będę wszystko jadła na wigilii ale do wieczerzy planuję detoks warzywny, a w święta omijać ziemniaki, makaron w rosole i nie rzucać się na ciasta
Colorado1989
Ka, no to podobnie do mnie chociaż u mnie na święta nie ma ziemniaków, makaronu, to nie ma nic, co bym mogła spokojnie zjeść, w sensie w zgodzie z niskim IG no ale trudno. Ostatnio nawet chałkę zjadłam... I za godzinę byłam głodna :/
Ja do nowego roku nie wchodzę na wagę. Chyba, ze gin mnie będzie ważył [emoji22]
Ja do nowego roku nie wchodzę na wagę. Chyba, ze gin mnie będzie ważył [emoji22]
Colorado1989
Hehe no zależy jak przygotowane [emoji16]Ale ryby, śledzie, sałatki jarzynowe i kapusty chyba nie są takie złe? Tego się trzymam [emoji23]
U mnie akurat sałatki żadnej nie ma na wigilii no nic, trzeba będzie mieć nadzieję, że po prostu w brzuchu się wszystko nie zmieści a ciast u nas na wigilii się nie je, dopiero w 1 i 2 dzień świąt
A ironia jest taka, że zanim dowiedzieliśmy się, że jestem w ciąży, kupiliśmy na wigilię wino białe gruszkowe (!!!) i czerwone z czarnej porzeczki... Myślałam, że ich posmakuję [emoji16]no ale z radością sobie ich odmówię
Edysiek
odkrywca
Ja dzisiaj cały dzień w kuchni spędziłam, w dodatku cały dzień nic nie jadłam prawie. Jutro też większość dnia na nogach. To w święta nadrobię tylko te spalone kalorie [emoji16]
Napisane na SM-J320F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: