Oczekujaca123
Fanka BB :)
Przymierzam sie do zrobiania kotletow z buraka jadlam kiedys burgera z kotletem z ciecierzycy salata i sosem Bbq.. obled ! Jak jadlam mięso nigdy nie lubialam burgerow - no dobra lubialam , le tylko z burger kinga, bo tam dorabialam na studiach, wiec wiedzialam jak to wszystko wyglada , ale burgery wege mi sto razy bardziej podeszly [emoji7]Oczekująca, obłędny ten burger [emoji16] bo ja za mięsem - zwłaszcza czerwonym - bardzo nie jestem i chętnie wcinam ciekawe wegetariańskie warianty [emoji16] kiedyś mieli jeszcze takiego fajnego z kotletem z buraka [emoji7] i był bardziej krwiście czerwony od steka z wołowiny [emoji23][emoji23] tylko zdjęli go z menu... I mają też różne bułki, zwykle biorę grahamkę, ale ostatnio im się skończyła [emoji36] ze swoją bułką na bank byłby obłędny ten burger
Twój obiadek super wygląda [emoji7] kocham pęczak [emoji15]
Poki co zrobilam sama burgera z kotletem z kaszy gryczanej z pieczarkami - te kotlety same w sobie pycha ! No ale bułka byla kupna.. teraz grzeszyc juz nie chce , wiec trzeba bedzie cos upiec.
W Katowicach otwarli jakas burgerownie wege... taka ma ochote , ale ustalilam z mezem, ze jak schudne 10kg to pojdziemy.. ha ! To sobie poczekam