reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Trzeba by sie wymienic :D

@ka a moze juz nie nie przyjdzie... ;) trzymam kciuki ! ;*
Colorado, Oczekująca, trzymajcie kciuki i nie puszczajcie. Wzięłam ten cykl tak na luz, że dopiero wczoraj zaczęła nadzieja kiełkować, że może coś z tego będzie. Chociaż objawy wszystkie mam jak na @. Tylko, że krwi żadnej nie dostrzegam nawet jak sprawdzam szyjkę [emoji848]

Myślałam, żeby skoczyć dziś na betę, ale chyba wolę się jeszcze chwilę połudzić [emoji3] jak nie przyjdzie do poniedziałku to wtedy. Mam takie wrażenie że jak tylko kupię test to się rozkręci [emoji23]

Colorado, Oczekująca, trzymajcie kciuki i nie puszczajcie. Wzięłam ten cykl tak na luz, że dopiero wczoraj zaczęła nadzieja kiełkować, że może coś z tego będzie. Chociaż objawy wszystkie mam jak na @. Tylko, że krwi żadnej nie dostrzegam nawet jak sprawdzam szyjkę [emoji848]

Myślałam, żeby skoczyć dziś na betę, ale chyba wolę się jeszcze chwilę połudzić [emoji3] jak nie przyjdzie do poniedziałku to wtedy. Mam takie wrażenie że jak tylko kupię test to się rozkręci [emoji23]
Ja tez zaszlam w ciaze w cyklu, w ktorym zupelnie odpuscilam ;) Wiec zycze Ci , zeby u Ciebie tez tak bylo ;*
U mnie teraz pewnie nie bedzie latwo , bo caly czas napiecie jest, ale wczoraj rozmawialam z moja szefowa, ktora sama z siebie powiedziala, ze moge wrocic do pracy po Nowym Roku z nowa sila i mam sie nie spinac... ! [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Nie idź. Po co się stresować.
Poczekaj jeszcze ze 2 dni i zrób test jak nie będzie [emoji205]
Ja też trzymam kciuki żeby nie było francy [emoji11]

Ja tez zaszlam w ciaze w cyklu, w ktorym zupelnie odpuscilam ;) Wiec zycze Ci , zeby u Ciebie tez tak bylo ;*
U mnie teraz pewnie nie bedzie latwo , bo caly czas napiecie jest, ale wczoraj rozmawialam z moja szefowa, ktora sama z siebie powiedziala, ze moge wrocic do pracy po Nowym Roku z nowa sila i mam sie nie spinac... ! [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Fajnie, że szefowa okazała się taka wyrozumiala. A może wcale nie wrócisz do pracy tylko będzie l4 ciążowe [emoji6][emoji11]

U mnie na Śniadanie 2 jajka na twardo z majonezem i pomidorkami. Na drugie śniadanie bułka z masłem. Sałata, wedlina, ogórkiem i pomidorem. Na obiad planuje makaron durum ze szpinakiem i kotlety z kurczaka.

Ten makaron z biedry chyba jest ok?
IMG_20180921_093923.jpg
IMG_20180921_093934.jpg

Załączniki

• IMG_20180921_093923.jpg
    IMG_20180921_093923.jpg
    73,5 KB · Wyświetleń: 181
  • IMG_20180921_093934.jpg
    IMG_20180921_093934.jpg
    62,9 KB · Wyświetleń: 178
U mnie na Śniadanie 2 jajka na twardo z majonezem i pomidorkami. Na drugie śniadanie bułka z masłem. Sałata, wedlina, ogórkiem i pomidorem. Na obiad planuje makaron durum ze szpinakiem i kotlety z kurczaka.

Ten makaron z biedry chyba jest ok? Zobacz załącznik 900182Zobacz załącznik 900183
Tak durum ok ;)
Ja dzis tez rosolek ugotuje, bo "chodzi" za mna os paru dni.
Wlasnie szukalam makaronu do rosolu z durum i latwe to nie bylo, ale mam ! ;)

reklama
Do góry