reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Az wstyd..Oczekujaca a ty z jaką waga startujesz z odchudzaniem?
Ka jak tam egzamin?
Chyba z najwieksza z was... 120;(
Ale... w miesiac zeszlo 4kg. Choc grzeszki jakies byly i ćwiczenia troche olalam...
Nie wiem jaki egzamin , ale trzymam kciuki ;p chyba jakis z pracy ?
Oczekujaca123
Co ćwiczycie? Ja lubie chodakowska Skalpel , ale osttanio cos mnie biodro boli i odpuscilam... co polecacie?
Mimi2330
Ale widzę że masz zapał więc na pewno szybko zrzucisz. Będzie dobrze!!! Razem raźniejAz wstyd..
Chyba z najwieksza z was... 120;(
Ale... w miesiac zeszlo 4kg. Choc grzeszki jakies byly i ćwiczenia troche olalam...
Nie wiem jaki egzamin , ale trzymam kciuki ;p chyba jakis z pracy ?
Mimi2330
Ja nic nie ćwiczę [emoji52]Co ćwiczycie? Ja lubie chodakowska Skalpel , ale osttanio cos mnie biodro boli i odpuscilam... co polecacie?
Podziwiam za chodakowska
Mimi2330
Brawo brawo brawo!!!!Egzamin w pracy i zdany [emoji3]
Ja rower latem i orbitrek w niepogodę [emoji16]
Paula1207
reklama
Colorado1989
Oczekująca, super widzieć Cię i tutaj [emoji8][emoji8] 4kg w miesiąc?! Dla mnie marzenie! Gratuluję! [emoji5] Nie ważne, z jaką wagą się startuje, ważne jest podejście i efekt końcowy
Mimi co do tego preparatu to dla mnie pic na wodę ma wyciąg z morwy białej, to reguluje poziom cukru nieco, ma witaminę b6 i e i chrom. Cudów to nie zadziała już lepiej metforminą + Wit D3 [emoji6]
Ka, gratulacje! [emoji3]
Paula, super obiad!
Ja właśnie wstawiłam jajka na pastę do kanapek, bo już mam dość sera żółtego z ogórkiem, chyba od miesiąca to jem na kanapki [emoji23][emoji23][emoji23]
Mimi co do tego preparatu to dla mnie pic na wodę ma wyciąg z morwy białej, to reguluje poziom cukru nieco, ma witaminę b6 i e i chrom. Cudów to nie zadziała już lepiej metforminą + Wit D3 [emoji6]
Ka, gratulacje! [emoji3]
Paula, super obiad!
Ja właśnie wstawiłam jajka na pastę do kanapek, bo już mam dość sera żółtego z ogórkiem, chyba od miesiąca to jem na kanapki [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: