reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Jestem tam i wlasnie duzo sie tam nauczylam, nawet ksiazke zakupilam i bede tez miala konsultacje z dietetykiem ktory wspolpracuje z fundacja, bo akurat pracuje w poradni gdzie poszlam z IO :) ale tam jakoa te wszystkie posty sie gubią sa ich setki i czasem zastanawiam sie czy bledow nie popelniam. Dlatego też chyba szukałam mniejszego grona i mam nadzieje, ze je tu znajde :))
Oczywiście, że znajdziesz [emoji846] jest nas tu trochę z IO [emoji6]
 
reklama
Spieszę do was z przepisem na sos do mięsa. W przepisie jest do schabu gotowanego, ale ja dziś zrobiłam do szynki pieczonej

1 duży jogurt naturalny
2 duże łyżki majonezu
1 musztarda francuska
1 starte i odcisniete jabłko
Posiekany czosnek
Sól pieprz i szczypta cukru

Jabłko starte na małych oczkach
Czosnek ilość wedle uznania. Ja dałam 4 ząbki bo chce żeby też syn zjadł

Wszystko razem mieszamy i odstawiamy do lodówki.
Polewamy ciepłe mięsko
IMG_20180824_142412.jpg
 

Załączniki

  • IMG_20180824_142412.jpg
    IMG_20180824_142412.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 189
Spieszę do was z przepisem na sos do mięsa. W przepisie jest do schabu gotowanego, ale ja dziś zrobiłam do szynki pieczonej

1 duży jogurt naturalny
2 duże łyżki majonezu
1 musztarda francuska
1 starte i odcisniete jabłko
Posiekany czosnek
Sól pieprz i szczypta cukru

Jabłko starte na małych oczkach
Czosnek ilość wedle uznania. Ja dałam 4 ząbki bo chce żeby też syn zjadł

Wszystko razem mieszamy i odstawiamy do lodówki.
Polewamy ciepłe mięsko
Zobacz załącznik 891385
Hmm wyglada smakowicie :) a powiedzcie mi dziewczyny, ktora musztarda francuska i ktory majonez nie ma cukru ? :( sa takie ?

Dla mnie sos bedzie ok do jakiejs salatki , bo miesa nie jem, ale juz mnie naszla ochota ;))
 
Szczerze to niewiem. Nie patrzyłam na skład. Dałam taka z kamisu

Zwykła ostatnio polecali Dijon z biedry. Dość specyficzny smak
 
reklama
Do góry