reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Jestem tam i wlasnie duzo sie tam nauczylam, nawet ksiazke zakupilam i bede tez miala konsultacje z dietetykiem ktory wspolpracuje z fundacja, bo akurat pracuje w poradni gdzie poszlam z IO :) ale tam jakoa te wszystkie posty sie gubią sa ich setki i czasem zastanawiam sie czy bledow nie popelniam. Dlatego też chyba szukałam mniejszego grona i mam nadzieje, ze je tu znajde :))
Oczywiście, że znajdziesz [emoji846] jest nas tu trochę z IO [emoji6]

reklama
Spieszę do was z przepisem na sos do mięsa. W przepisie jest do schabu gotowanego, ale ja dziś zrobiłam do szynki pieczonej

1 duży jogurt naturalny
2 duże łyżki majonezu
1 musztarda francuska
1 starte i odcisniete jabłko
Posiekany czosnek
Sól pieprz i szczypta cukru

Jabłko starte na małych oczkach
Czosnek ilość wedle uznania. Ja dałam 4 ząbki bo chce żeby też syn zjadł

Wszystko razem mieszamy i odstawiamy do lodówki.
Polewamy ciepłe mięsko
IMG_20180824_142412.jpg

Załączniki

• IMG_20180824_142412.jpg
    IMG_20180824_142412.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 202
Spieszę do was z przepisem na sos do mięsa. W przepisie jest do schabu gotowanego, ale ja dziś zrobiłam do szynki pieczonej

1 duży jogurt naturalny
2 duże łyżki majonezu
1 musztarda francuska
1 starte i odcisniete jabłko
Posiekany czosnek
Sól pieprz i szczypta cukru

Jabłko starte na małych oczkach
Czosnek ilość wedle uznania. Ja dałam 4 ząbki bo chce żeby też syn zjadł

Wszystko razem mieszamy i odstawiamy do lodówki.
Polewamy ciepłe mięsko
Zobacz załącznik 891385
Hmm wyglada smakowicie :) a powiedzcie mi dziewczyny, ktora musztarda francuska i ktory majonez nie ma cukru ? :( sa takie ?

Dla mnie sos bedzie ok do jakiejs salatki , bo miesa nie jem, ale juz mnie naszla ochota ;))

Szczerze to niewiem. Nie patrzyłam na skład. Dałam taka z kamisu

Zwykła ostatnio polecali Dijon z biedry. Dość specyficzny smak

reklama
Do góry