reklama
Edysiek
odkrywca
Ka wracaj szybko do zdrowia. Trzymam kciuki za egzamin.
agunia50002
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny Dziś wreszcie piękna pogoda i cały dzień nad morzem. Wczoraj Kacper skończył 12lat Dziś Michaś 14miesiecy
Co do męża to mam ubaw ,bo obok w domku są małolaty 20-23lata ale przystojni i mąż lata za mną jak piesek Na plaży to krok w krok a jak jakiś pan się uśmiechnął do mnie to moment przy boku jak ochroniarz A, że jeszcze nie użyłam dwóch najlepszych sukienek to dopiero będzie Musi pocierpiec ,bo 14sierpnia mieliśmy 8rocznice kościelnego i nie pamiętał....
Ka dużo zdrówka :* Powodzenia na egzaminie
Co do męża to mam ubaw ,bo obok w domku są małolaty 20-23lata ale przystojni i mąż lata za mną jak piesek Na plaży to krok w krok a jak jakiś pan się uśmiechnął do mnie to moment przy boku jak ochroniarz A, że jeszcze nie użyłam dwóch najlepszych sukienek to dopiero będzie Musi pocierpiec ,bo 14sierpnia mieliśmy 8rocznice kościelnego i nie pamiętał....
Ostatnia edycja:
Colorado1989
Agunia, jakie tortury [emoji33]
Ka.2606
Agunia, uwielbiam Cię [emoji16] super, katuj go, niech cierpi za swoje winy [emoji16] i pokaż te sukienki koniecznie!
Wczoraj miałam lekki kryzys, ja ściągnęłam stanik to szwy ciągną, bałam się że puszczą i się myłam jedną rękę i M. musiał mi znów zakładać stanik na noc [emoji6]
Wczoraj miałam lekki kryzys, ja ściągnęłam stanik to szwy ciągną, bałam się że puszczą i się myłam jedną rękę i M. musiał mi znów zakładać stanik na noc [emoji6]
Mimi2330
Sto lat dla chłopców [emoji11][emoji11]Cześć dziewczyny Dziś wreszcie piękna pogoda i cały dzień nad morzem. Wczoraj Kacper skończył 12lat Dziś Michaś 14miesiecy
Agunia ty to laska jesteś to niech cię tam pilnuje. Trochę zazdrości potrzeba w związku hehehe
Pokaż nam się w tych kieckach [emoji11]
Mimi2330
W którym miejscu masz szwy? Dużo ich?Agunia, uwielbiam Cię [emoji16] super, katuj go, niech cierpi za swoje winy [emoji16] i pokaż te sukienki koniecznie!
Biedna... Weź coś przeciwbolowego
agunia50002
Dziś płyniemy statkiem, więc wybrałam tą sukienkę ,jak mnie w niej zobaczył to zapytał gdzie się wybieram a ja, że poszukać sobie kapitana a on przecież zajęta jesteś a ja a przecież kapitan raz przypłynie raz odpłynie na stałe nie będzie Jego mina bezcenna
Wczoraj też nie był grzeczny ,więc kary ciąg dalszy
Mimi dziękuję bardzo za życzenia :*
Załączniki
Mimi2330
Hahahaha toś mu powiedziała. Jak bym siebie słyszała [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] też lubię tak pomordowac chłopa [emoji23][emoji23][emoji23]Dziś płyniemy statkiem, więc wybrałam tą sukienkę ,jak mnie w niej zobaczył to zapytał gdzie się wybieram a ja, że poszukać sobie kapitana a on przecież zajęta jesteś a ja a przecież kapitan raz przypłynie raz odpłynie na stałe nie będzie Jego mina bezcenna Zobacz załącznik 890944 Wczoraj też nie był grzeczny ,więc kary ciąg dalszy [emoji14]
Kochana wyglądasz rewelacyjnie!!! Ty wcale nie masz brzucha!!!! Wow [emoji16]
reklama
Podziel się: