reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Hej dziewczyny. Nie było mnie chwilę a tu takie pyszności... [emoji7]
Super dajecie radę [emoji9]
Jak ja ubolewam że nie ma u mnie Lidla [emoji849]

Colorado jak się czujesz? :)

No właśnie z owsianej są bardziej łamliwe te naleśniki, i niestety więcej tłuszczu piły [emoji33]

Mimi, no właśnie Ka ujawnia tu swoje talenty, bo wszystko wygląda super apetycznie i wcale nie bieda-dietetycznie [emoji3]

A dziękuję, czuję się dobrze, chociaż spanie już tak dobrze mi nie wychodzi jak kiedyś [emoji23][emoji23][emoji23] od września mam nadzieję wrócę jakoś sensownie do delikatnej diety :) a u Ciebie jak? [emoji8]

A myślisz, że tartę lepiej z orkiszowej czy owsianej?

Ja uwielbiam gotować, a teraz mam czas, więc pokombinuję sobie ze zdrowszymi zamiennikami [emoji3] mogę wrzucać jak chcecie [emoji3]

A myślisz, że tartę lepiej z orkiszowej czy owsianej?

Ja uwielbiam gotować, a teraz mam czas, więc pokombinuję sobie ze zdrowszymi zamiennikami [emoji3] mogę wrzucać jak chcecie [emoji3]
No jasne, wrzucaj [emoji7] czasem ciężko coś wymyślić nowego, przynajmniej u mnie tak jest i jadę na pół gwizdka z zamiennikami i gotuję ostatnio same powtarzalne rzeczy :/ mąż jak gotuje, to mniej dietetycznie [emoji848]

Co do tarty to w sumie ciężko mi powiedzieć, w sumie może się okazać, że to kwestia bardziej smaku :) ciasto kruche nie musi wyrosnąć, więc nie ma się tutaj czego obawiać :)

reklama
No właśnie z owsianej są bardziej łamliwe te naleśniki, i niestety więcej tłuszczu piły [emoji33]

Mimi, no właśnie Ka ujawnia tu swoje talenty, bo wszystko wygląda super apetycznie i wcale nie bieda-dietetycznie [emoji3]

A dziękuję, czuję się dobrze, chociaż spanie już tak dobrze mi nie wychodzi jak kiedyś [emoji23][emoji23][emoji23] od września mam nadzieję wrócę jakoś sensownie do delikatnej diety :) a u Ciebie jak? [emoji8]
Zerknelam na drugi wątek i wyglądasz rewelacyjnie!!!! [emoji4]
Ja wdrażam się na dobre tory [emoji57]

Do góry