reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Dzięki, to będę próbować [emoji3] dziś wracamy do domu, jestem po 10 dniach bez garów i aż mi się chce coś upichcić. A w czwartek jadę do znajomej, która ma urodziny i zobowiązałam się do zrobienia ciasta, więc wymyśliłam tartę z mascarpone i owocami [emoji39]

reklama
Dzięki, to będę próbować [emoji3] dziś wracamy do domu, jestem po 10 dniach bez garów i aż mi się chce coś upichcić. A w czwartek jadę do znajomej, która ma urodziny i zobowiązałam się do zrobienia ciasta, więc wymyśliłam tartę z mascarpone i owocami [emoji39]
Mmmmm na bank będzie bajeczna [emoji7]

Ka, czyli mam rozumieć, że nam już nic nie zostawiłaś? [emoji3][emoji3][emoji3]

Ale kurde na poważnie, to owsiana i orkiszowa to by mi się przydała, jak będę z mężem w Lidlu to kupię, bo teraz to dźwigać sama nic nie mogę :(

Ciut zostawiłam [emoji16] z gryczanej jeszcze nic nigdy nie robiłam, ale chyba z blinami zaszaleję [emoji3]
Mogą być ciekawe :) ja też nic nie robiłam z gryczanej, ale to przez to, że mój mąż nie lubi gryczanego posmaku [emoji23]

Kurde, dziś jadłam sorbet gruszkowy, smakował jak zmrożona zblenderowana pyszna dojrzała gruszka [emoji7] obłęd!

Trochę Was pospamuję póki mam wenę do gotowania [emoji16] dziś na śniadanie naleśniki orkiszowe z serem białym, mascarpone i malinami [emoji39]
IMG_20180715_102434.jpg

Załączniki

• IMG_20180715_102434.jpg
    IMG_20180715_102434.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 256
reklama
Ka, co Ty na to, żebyś gotowała wszystko x 2 i wysyłała na Śląsk? [emoji23][emoji23][emoji23]
takemymoney.jpg

Załączniki

• takemymoney.jpg
    takemymoney.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 205
Do góry