reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Hej dziewczyny :) Ale tu aktywność :O Postaram się troche wbic w temat... Ja taz po porodzie bylam z siebie niezadowolona. Gruba, w dresie, wiecznie obrzygane mlekiem ciuchy, szerokie spodnie i za duze koszulki, garderoba nie wymieniana - bo po co mam kupowac jak jestem w ciazy a potrm a po co kupowac jak jestem gruba itp... No i wzielam sie za to... Zaczelam kupowac ubrania, kupilam zestaw do paznokci hybrydowych, codziennie rano szybki makijaz, kilka kilo w dol, dieta, spacerki i nie ta kobieta :O Czuje sie mega dobrze, slonko, piekna pogoda to i az czlowiek rozkwita ;) Tylko dzisiaj kryzys duuuzy bo ćwiczę, dieta przepieknie a waga w gore :( Wam udalo sie cos zrzucic od lutego?

Hej dziewczyny :) Ale tu aktywność :O Postaram się troche wbic w temat... Ja taz po porodzie bylam z siebie niezadowolona. Gruba, w dresie, wiecznie obrzygane mlekiem ciuchy, szerokie spodnie i za duze koszulki, garderoba nie wymieniana - bo po co mam kupowac jak jestem w ciazy a potrm a po co kupowac jak jestem gruba itp... No i wzielam sie za to... Zaczelam kupowac ubrania, kupilam zestaw do paznokci hybrydowych, codziennie rano szybki makijaz, kilka kilo w dol, dieta, spacerki i nie ta kobieta :O Czuje sie mega dobrze, slonko, piekna pogoda to i az czlowiek rozkwita ;) Tylko dzisiaj kryzys duuuzy bo ćwiczę, dieta przepieknie a waga w gore :( Wam udalo sie cos zrzucic od lutego?
Dobrze mówisz, człowiek zrobi coś dla siebie i od razu mu lepiej [emoji6] a może jesteś przed miesiączką, że waga w górę?

Ka, pieknie! Kazdy kilogram jest bardzo ważny ;) Waga od cwiczen wzrosla... zakwasy mam jak cholera... Chodakowska jednak wie co robi. Na rozgrzewce myslalam, ze zgine :D

Ja bylam kiedys na studiach na operacji bariatrycznej. Rekawowe zmniejszanie zoladka. Potem ta kobitka wróciła do szpitala bo sie nawpierdzielala pizzy i miala reoperacje bo jej kukurydza wewnatrz brzucha plywala.., ale ona orzeciez diety nie zlamala nic a nic! :D

Po 4godzinach czekania dostałam skierowanie na gastroskopie ,bo podejrzewa stan zapalny żołądka dlatego może mi tak być niedobrze.Jak zrobię gastroskopie i przeciwciała to znów mam iść do tej kolejki.....i dostanę skierowanie na operacje .
Ka z mężem jak było tak jest.... Dziś dostał szkołę życia 6godzin z Michasiem :D I wiecie co w domu nic nie zrobił ,bo nie miał kiedy a ja muszę mieć czas na wszystko....
Madagos u mnie od lutego spadło 8kg .

Super. Jak czytam takie posty to aż się motywuje [emoji6] ja niestety nic nie schudłam [emoji52]

reklama
Po 4godzinach czekania dostałam skierowanie na gastroskopie ,bo podejrzewa stan zapalny żołądka dlatego może mi tak być niedobrze.Jak zrobię gastroskopie i przeciwciała to znów mam iść do tej kolejki.....i dostanę skierowanie na operacje .
Ka z mężem jak było tak jest.... Dziś dostał szkołę życia 6godzin z Michasiem :D I wiecie co w domu nic nie zrobił ,bo nie miał kiedy a ja muszę mieć czas na wszystko....
Madagos u mnie od lutego spadło 8kg .
Ale się wyczekalas.... Masakra.
Ciekawe kiedy będziesz miała gastroskopie. Mój mąż miał i mówił że przy tym samoistnie strasznie bekal hehe

Do góry