Ka.2606
Fanka BB :)
Ale fizycznie czy psychicznie? [emoji16]Ka ty to chyba silna kobieta jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale fizycznie czy psychicznie? [emoji16]Ka ty to chyba silna kobieta jesteś?
Ja to bym powiedziała, że psycho fizycznie [emoji16] fizycznie wiadomo czemu, a psychicznie to masz taką motywację, że spokojnie 10 osób mogłabyś obdzielić [emoji1]Ale fizycznie czy psychicznie? [emoji16]
Psychicznie [emoji4]Ale fizycznie czy psychicznie? [emoji16]
Morze.... [emoji7][emoji7][emoji7]Ja to bym powiedziała, że psycho fizycznie [emoji16] fizycznie wiadomo czemu, a psychicznie to masz taką motywację, że spokojnie 10 osób mogłabyś obdzielić [emoji1]
Agunia, no różnica w obwodach kolosalna! Pewnie cieszysz się z większego wyboru
Melduję, że dotarliśmy nocą nad morze [emoji7] jak już odespaliśmy tk czuję się jak nowonarodzona. Mam postanowienie nie tykać ziemniaków tutaj [emoji1] o spacery chociaż nie muszę się martwić, będzie ich tyle, na ile brzucho pozwoli
Generalnie o twoich nawykach żywieniowych, próbujesz dojść do tego dlaczego masz okresy kompulsu, wyznaczasz sobie cele krótko i długo okresowe, mówisz jaka jest Twoja motywacja. Fajna rzecz, żeby sobie samemu w głowie poukładać.Matko Agunia ale się wyczekasz [emoji33]
Ka gdyby nie strach już pewnie byłabym zapisana na operację
A o czym się rozmawia na takich wizytach??