reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
A ja dalej czekam do chirurga .Wszyscy mają na 11 a jest ponad 30 osób jeszcze i ciągle dochodzą .Podobno dziś jest 50kart....

Ale fizycznie czy psychicznie? [emoji16]
Ja to bym powiedziała, że psycho fizycznie [emoji16] fizycznie wiadomo czemu, a psychicznie to masz taką motywację, że spokojnie 10 osób mogłabyś obdzielić [emoji1]

Agunia, no różnica w obwodach kolosalna! Pewnie cieszysz się z większego wyboru :)

Melduję, że dotarliśmy nocą nad morze [emoji7] jak już odespaliśmy tk czuję się jak nowonarodzona. Mam postanowienie nie tykać ziemniaków tutaj [emoji1] o spacery chociaż nie muszę się martwić, będzie ich tyle, na ile brzucho pozwoli :)

I jak? Jesteś już po?

Jeśli chodzi o mnie to twarz nawet mi się podoba hehe ale bardzo Chcialabym schudnąć... Już nawet zaczynam myśleć o operacji bariatrycznej ale się boję :(

A Ty to jesteś moją motywacja. Przepięknie schudlas. Wrzucilabys kiedyś jakieś porównanie [emoji3]

Ja to bym powiedziała, że psycho fizycznie [emoji16] fizycznie wiadomo czemu, a psychicznie to masz taką motywację, że spokojnie 10 osób mogłabyś obdzielić [emoji1]

Agunia, no różnica w obwodach kolosalna! Pewnie cieszysz się z większego wyboru :)

Melduję, że dotarliśmy nocą nad morze [emoji7] jak już odespaliśmy tk czuję się jak nowonarodzona. Mam postanowienie nie tykać ziemniaków tutaj [emoji1] o spacery chociaż nie muszę się martwić, będzie ich tyle, na ile brzucho pozwoli :)
Morze.... [emoji7][emoji7][emoji7]
Wrzuć jakieś fotki [emoji6]
Udanego wypoczynku [emoji9]

Ja nadal czekam.....juz cholery tu dostaje....
Colorado udanego wypoczynku :)
Ja w sobotę jadę do Łeby :)Jedziemy odwiedzić Kacpra i we wtorek wracamy :)
Co do zdjęć nie posiadam z tego okresu raczej nic, bo wszystko kasowałam.
To racja teraz wybór biustonoszy jest ogromny.

@Colorado, wypoczywajcie i cieszcie się sobą póki macie czas [emoji6]

@agunia, mam nadzieję, że będziesz jak najkrócej czekać... A z mężem już lepiej?

@MIMI, operacja to chyba ostateczność, wydaje mi się, że problem bardziej leży w głowie niż w żołądku [emoji6] myślałaś o psychologu/psychodietetyku? Mi kilka sesji już pomogło, żeby się nie fiksować wciąż na myśleniu o jedzeniu / niejedzeniu.

Co to bycia silnym to się staram, uważam po prostu, że nie należy się przejmować pierdołami i trafić na nie energii. Ale epizody depresyjne też mi się zdarzają [emoji16]

Matko Agunia ale się wyczekasz [emoji33]

Ka gdyby nie strach już pewnie byłabym zapisana na operację :)
A o czym się rozmawia na takich wizytach??

reklama
Matko Agunia ale się wyczekasz [emoji33]

Ka gdyby nie strach już pewnie byłabym zapisana na operację :)
A o czym się rozmawia na takich wizytach??
Generalnie o twoich nawykach żywieniowych, próbujesz dojść do tego dlaczego masz okresy kompulsu, wyznaczasz sobie cele krótko i długo okresowe, mówisz jaka jest Twoja motywacja. Fajna rzecz, żeby sobie samemu w głowie poukładać.

Do góry