reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Mimi, jakiekolwiek przy niewielkich niedoborach możesz brać :) byle był z witaminą b6. Ja biorę chelamag b6, bo takie gin mi zalecił teraz. I nie mam problemów ze skurczami, ani napinającym się brzusiem :)

Ka, zazdroszczę ojczyma [emoji16] ja kiedyś męczyłam się kilka razy, żeby wyhodować zakwas na chleb. No ale nie wychodziło mi :(

reklama
Jak Wam dzień mija? Ja już w połowie detoksu. Poćwiczyłam i zajadam sałatę [emoji16]
Ja coś na śniadania ostatnio nie mogę odkleić się od pieczywa [emoji23] to samo na kolację... Ale na obiad była klasyczna mamina pomidorowa ze śmietaną, a na drugie resztka z poprzedniego dnia - kasza jęczmienna z sosem pieczarkowo-śmietanowo-kurczakowym [emoji1]

Jutro muszę wyruszyć na polowanie za sałatą, bo bez niej kanapki tak dobrze mi nie smakują [emoji33]

Co do magnezu ja biorę SLOW MAG B6fioletowy .
A moja dieta ....ostatnio nie mam czasu gotować jedynie dziecią.Na obiad jak jestem przelotem w domu wpadają jakieś owoce.W tym tygodniu odpuszczam ważenie, bo już plamienie zaczęło sie i lada dzień @.Brzuch już wywaliło mi jak w 5miesiacu ręce, nogi spuchnięte .Mimo tego zrobiłam wczoraj 17km .A teraz też lecę już na spacer bo Michaś marudzi .

Ostatnia edycja:
A moja dieta ....ostatnio nie mam czasu gotować jedynie dzieci.Na obiad jak jestem przelotem w domu wpadają jakieś owoce.W tym tygodniu odpuszczam ważenie, bo już plamienie zaczęło sie i lada dzień @.Brzuch już wywaliło mi jak w 5miesiacu ręce, nogi spuchnięte .Mimo tego zrobiłam wczoraj 17km .A teraz też lecę już na spacer bo Michaś marudzi .

Agunia podziwiam za te kilometry. Ja niestety nie mam na tyle czasu . 17 km to musi być skromnie 3,5-4 godziny, no chyba że tempo mało spacerowe to mniej.
Podziwiam!!

Agunia, też podziwiam kilometry. Ja musiałam wyjechać na wycieczkę, żeby 12 km móc zrobić [emoji16] i to nam cały dzień zajmowało, bo to było tempo spacerowo-ciążowo-rekreacyjne [emoji23]

Jo, pewnie latając po domu i ogrodzie robisz dużo km :) tego się zwykle nie liczy, a jednak sporo tego jest.

Zainstalowałem aplikację Pedometer :)
Mierzy kroki zrobione , dystans czas i kalorie. Tylko nie noszę telefonu cały czas przy sobie - ale jak wczoraj kosiłam trawę to dałam do kieszeni i pokazał 4,5km :) Plus 1km=15minut na bieżni :) - na tyle starczyło Młodemu rano cierpliwości - ja na bieżni a on w zabawkach.

Zainstalowałem aplikację Pedometer :)
Mierzy kroki zrobione , dystans czas i kalorie. Tylko nie noszę telefonu cały czas przy sobie - ale jak wczoraj kosiłam trawę to dałam do kieszeni i pokazał 4,5km :) Plus 1km=15minut na bieżni :) - na tyle starczyło Młodemu rano cierpliwości - ja na bieżni a on w zabawkach.
Haha to i tak nieźle [emoji1] czasem jak mam taki dzień zajęty, że nie wychodzę z domu, to pedometer pokazuje mi - uwaga uwaga - 500m [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale to margines ... [emoji6]

reklama
A moja dieta ....ostatnio nie mam czasu gotować jedynie dziecią.Na obiad jak jestem przelotem w domu wpadają jakieś owoce.W tym tygodniu odpuszczam ważenie, bo już plamienie zaczęło sie i lada dzień @.Brzuch już wywaliło mi jak w 5miesiacu ręce, nogi spuchnięte .Mimo tego zrobiłam wczoraj 17km .A teraz też lecę już na spacer bo Michaś marudzi .
17km?? Wow [emoji1][emoji1]

Do góry