reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Mimi, jakiekolwiek przy niewielkich niedoborach możesz brać :) byle był z witaminą b6. Ja biorę chelamag b6, bo takie gin mi zalecił teraz. I nie mam problemów ze skurczami, ani napinającym się brzusiem :)

Ka, zazdroszczę ojczyma [emoji16] ja kiedyś męczyłam się kilka razy, żeby wyhodować zakwas na chleb. No ale nie wychodziło mi :(

reklama
Jak Wam dzień mija? Ja już w połowie detoksu. Poćwiczyłam i zajadam sałatę [emoji16]
Ja coś na śniadania ostatnio nie mogę odkleić się od pieczywa [emoji23] to samo na kolację... Ale na obiad była klasyczna mamina pomidorowa ze śmietaną, a na drugie resztka z poprzedniego dnia - kasza jęczmienna z sosem pieczarkowo-śmietanowo-kurczakowym [emoji1]

Jutro muszę wyruszyć na polowanie za sałatą, bo bez niej kanapki tak dobrze mi nie smakują [emoji33]

Co do magnezu ja biorę SLOW MAG B6fioletowy .
A moja dieta ....ostatnio nie mam czasu gotować jedynie dziecią.Na obiad jak jestem przelotem w domu wpadają jakieś owoce.W tym tygodniu odpuszczam ważenie, bo już plamienie zaczęło sie i lada dzień @.Brzuch już wywaliło mi jak w 5miesiacu ręce, nogi spuchnięte .Mimo tego zrobiłam wczoraj 17km .A teraz też lecę już na spacer bo Michaś marudzi .

Ostatnia edycja:
A moja dieta ....ostatnio nie mam czasu gotować jedynie dzieci.Na obiad jak jestem przelotem w domu wpadają jakieś owoce.W tym tygodniu odpuszczam ważenie, bo już plamienie zaczęło sie i lada dzień @.Brzuch już wywaliło mi jak w 5miesiacu ręce, nogi spuchnięte .Mimo tego zrobiłam wczoraj 17km .A teraz też lecę już na spacer bo Michaś marudzi .

Agunia podziwiam za te kilometry. Ja niestety nie mam na tyle czasu . 17 km to musi być skromnie 3,5-4 godziny, no chyba że tempo mało spacerowe to mniej.
Podziwiam!!

Agunia, też podziwiam kilometry. Ja musiałam wyjechać na wycieczkę, żeby 12 km móc zrobić [emoji16] i to nam cały dzień zajmowało, bo to było tempo spacerowo-ciążowo-rekreacyjne [emoji23]

Jo, pewnie latając po domu i ogrodzie robisz dużo km :) tego się zwykle nie liczy, a jednak sporo tego jest.

Zainstalowałem aplikację Pedometer :)
Mierzy kroki zrobione , dystans czas i kalorie. Tylko nie noszę telefonu cały czas przy sobie - ale jak wczoraj kosiłam trawę to dałam do kieszeni i pokazał 4,5km :) Plus 1km=15minut na bieżni :) - na tyle starczyło Młodemu rano cierpliwości - ja na bieżni a on w zabawkach.

Zainstalowałem aplikację Pedometer :)
Mierzy kroki zrobione , dystans czas i kalorie. Tylko nie noszę telefonu cały czas przy sobie - ale jak wczoraj kosiłam trawę to dałam do kieszeni i pokazał 4,5km :) Plus 1km=15minut na bieżni :) - na tyle starczyło Młodemu rano cierpliwości - ja na bieżni a on w zabawkach.
Haha to i tak nieźle [emoji1] czasem jak mam taki dzień zajęty, że nie wychodzę z domu, to pedometer pokazuje mi - uwaga uwaga - 500m [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale to margines ... [emoji6]

reklama
A moja dieta ....ostatnio nie mam czasu gotować jedynie dziecią.Na obiad jak jestem przelotem w domu wpadają jakieś owoce.W tym tygodniu odpuszczam ważenie, bo już plamienie zaczęło sie i lada dzień @.Brzuch już wywaliło mi jak w 5miesiacu ręce, nogi spuchnięte .Mimo tego zrobiłam wczoraj 17km .A teraz też lecę już na spacer bo Michaś marudzi .
17km?? Wow [emoji1][emoji1]

Do góry