reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Na obiad mam pulpity wołowe w sobie paprykowo pomidorowym. Co do owoców, to pewnie wypiję jakiś koktajl z borówkami przed rowerem.

reklama
A u mnie dziś jajecznica z dwóch jajek z pieczarkami i ogórek, papryka.
A później kalafior na obiad mniam :)
IMAG0495.jpg

Załączniki

• IMAG0495.jpg
    IMAG0495.jpg
    111,1 KB · Wyświetleń: 246
Ja nie dałaby rady ciągle jeść śniadań BT, nie wiem co bym miała w pracy jeść. W kółko sałatki? Kolacje to już prędzej.

A na samych warzywach i owocach to bym umarła z głodu [emoji23]

Ja mam komunię za miesiąc i chyba już niewiele wskóram. Kiecki jeszcze nie mam wcale [emoji21]

Sobotnia impreza udana. Córcia zadowolona, goście też.
Ja nawet trzymałam fason, zjadłam mały kawałek tortu.

received_1132601566880983.jpeg
received_1133575900116883.jpeg

Załączniki

• received_1132601566880983.jpeg
    received_1132601566880983.jpeg
    30,3 KB · Wyświetleń: 251
  • received_1133575900116883.jpeg
    received_1133575900116883.jpeg
    73,9 KB · Wyświetleń: 242
Ja nie dałaby rady ciągle jeść śniadań BT, nie wiem co bym miała w pracy jeść. W kółko sałatki? Kolacje to już prędzej.

A na samych warzywach i owocach to bym umarła z głodu [emoji23]

Ja mam komunię za miesiąc i chyba już niewiele wskóram. Kiecki jeszcze nie mam wcale [emoji21]

Sobotnia impreza udana. Córcia zadowolona, goście też.
Ja nawet trzymałam fason, zjadłam mały kawałek tortu.

Zobacz załącznik 847279Zobacz załącznik 847280
Super księżniczka [emoji5]

reklama
Do góry