reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Edysiek śliczna księżniczka
A u mnie dziś paskudnie wstałam w okropnym humorze .Weszłam na wagę i uśmiech od ucha do ucha 33na minusie
Śniadanko u mnie takie jak wczoraj ,bo mam fazę na jajecznice z pieczarkami i bym ją ciągle jadła )
Spacerek mimo brzydkiej pogody zaliczony
A to moje kurtka z zeszłego roku tak ciut ciut za duża
A u mnie dziś paskudnie wstałam w okropnym humorze .Weszłam na wagę i uśmiech od ucha do ucha 33na minusie
Śniadanko u mnie takie jak wczoraj ,bo mam fazę na jajecznice z pieczarkami i bym ją ciągle jadła )
A to moje kurtka z zeszłego roku tak ciut ciut za duża
Załączniki
Colorado1989
Mimi, ja do parówek ostatnio wcinam sałatkę (2 garści mixu sałat + 1/3 mozarelli + oliwa z oliwek + ocet balsamiczny + ciutke miodu + pomidorki cherry + papryka [emoji1]). Teraz zacznie się sezon na warzywa pyszne, trzeba wcinać [emoji1]
Dziś jedliśmy hotelowe śniadanko, do wyboru do koloru. Ale zjadłam jajecznicę z 2 jaj, kosteczkę masła, ale niestety 3 kromki ciemnego chleba, 3 plastry pomidora, 4 plasterki ogórka, 2 plasterki szynki i herbata z cytryną. Myślałam, że pęknę [emoji1] łapczywość śniadaniowa często mnie gubi [emoji29] ale zaraz ruszamy ba spacer długi spalać śniadanko [emoji1]
Dziś jedliśmy hotelowe śniadanko, do wyboru do koloru. Ale zjadłam jajecznicę z 2 jaj, kosteczkę masła, ale niestety 3 kromki ciemnego chleba, 3 plastry pomidora, 4 plasterki ogórka, 2 plasterki szynki i herbata z cytryną. Myślałam, że pęknę [emoji1] łapczywość śniadaniowa często mnie gubi [emoji29] ale zaraz ruszamy ba spacer długi spalać śniadanko [emoji1]
Mimi2330
Wow! !! No nie gadaj że ona była dobra na Ciebie [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]Edysiek śliczna księżniczka
A to moje kurtka z zeszłego roku tak ciut ciut za duża Zobacz załącznik 847514 Zobacz załącznik 847515
lada moment będziesz miała minus 40 [emoji123]
Mimi2330
Super [emoji3]Mimi, ja do parówek ostatnio wcinam sałatkę (2 garści mixu sałat + 1/3 mozarelli + oliwa z oliwek + ocet balsamiczny + ciutke miodu + pomidorki cherry + papryka [emoji1]). Teraz zacznie się sezon na warzywa pyszne, trzeba wcinać [emoji1]
Ja muszę się skupić na warzywach z dużą ilością żelaza. Wczoraj byłam u endokrynologa tego na NFZ no i powiedział ze bardzo zły wynik ferrytyny ... pytał czy mam celiakie.... raczej nie ale może kiedyś zrobię badania w tym kierunku.
Póki co kazał zrobić test obciazenia zelazem czy w ogóle przyswajam żelazo.
Colorado1989
O widzisz, dobry trop lekarza! Trzeba wszystko na około powykluczać najgorszy zawsze jest ten okres dochodzenia do przyczyny czegoś :/Super [emoji3]
Ja muszę się skupić na warzywach z dużą ilością żelaza. Wczoraj byłam u endokrynologa tego na NFZ no i powiedział ze bardzo zły wynik ferrytyny ... pytał czy mam celiakie.... raczej nie ale może kiedyś zrobię badania w tym kierunku.
Póki co kazał zrobić test obciazenia zelazem czy w ogóle przyswajam żelazo.
Na steki krwiste musisz się przerzucić [emoji1][emoji1][emoji1]
Ka, też uwielbiam jajka [emoji7] jakbym mieszkała w domu to chyba bym zorganizowała sobie jakis kurnik i jego kurzych lokatorów [emoji1]
Mimi2330
O nie.... nie jestem aż tak miesozerna heheO widzisz, dobry trop lekarza! Trzeba wszystko na około powykluczać najgorszy zawsze jest ten okres dochodzenia do przyczyny czegoś :/
Na steki krwiste musisz się przerzucić [emoji1][emoji1][emoji1]
Ka, też uwielbiam jajka [emoji7] jakbym mieszkała w domu to chyba bym zorganizowała sobie jakis kurnik i jego kurzych lokatorów [emoji1]
reklama
Podziel się: