reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Edysiek śliczna księżniczka :)
A u mnie dziś paskudnie wstałam w okropnym humorze .Weszłam na wagę i uśmiech od ucha do ucha 33na minusie :D
Śniadanko u mnie takie jak wczoraj ,bo mam fazę na jajecznice z pieczarkami i bym ją ciągle jadła )
Spacerek mimo brzydkiej pogody zaliczony :)
A to moje kurtka z zeszłego roku tak ciut ciut za duża;)
IMAG0499.jpg
IMAG0500.jpg

Załączniki

• IMAG0499.jpg
    IMAG0499.jpg
    63,5 KB · Wyświetleń: 276
  • IMAG0500.jpg
    IMAG0500.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 278
Mimi, ja do parówek ostatnio wcinam sałatkę (2 garści mixu sałat + 1/3 mozarelli + oliwa z oliwek + ocet balsamiczny + ciutke miodu + pomidorki cherry + papryka [emoji1]). Teraz zacznie się sezon na warzywa pyszne, trzeba wcinać [emoji1]

Dziś jedliśmy hotelowe śniadanko, do wyboru do koloru. Ale zjadłam jajecznicę z 2 jaj, kosteczkę masła, ale niestety 3 kromki ciemnego chleba, 3 plastry pomidora, 4 plasterki ogórka, 2 plasterki szynki i herbata z cytryną. Myślałam, że pęknę [emoji1] łapczywość śniadaniowa często mnie gubi [emoji29] ale zaraz ruszamy ba spacer długi spalać śniadanko [emoji1]

Edysiek śliczna księżniczka :)
A u mnie dziś paskudnie wstałam w okropnym humorze .Weszłam na wagę i uśmiech od ucha do ucha 33na minusie :D
Śniadanko u mnie takie jak wczoraj ,bo mam fazę na jajecznice z pieczarkami i bym ją ciągle jadła )
Spacerek mimo brzydkiej pogody zaliczony :)
A to moje kurtka z zeszłego roku tak ciut ciut za duża;) Zobacz załącznik 847514 Zobacz załącznik 847515
Wow! !! No nie gadaj że ona była dobra na Ciebie [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
lada moment będziesz miała minus 40 [emoji123]

Mimi, ja do parówek ostatnio wcinam sałatkę (2 garści mixu sałat + 1/3 mozarelli + oliwa z oliwek + ocet balsamiczny + ciutke miodu + pomidorki cherry + papryka [emoji1]). Teraz zacznie się sezon na warzywa pyszne, trzeba wcinać [emoji1]

Dziś jedliśmy hotelowe śniadanko, do wyboru do koloru. Ale zjadłam jajecznicę z 2 jaj, kosteczkę masła, ale niestety 3 kromki ciemnego chleba, 3 plastry pomidora, 4 plasterki ogórka, 2 plasterki szynki i herbata z cytryną. Myślałam, że pęknę [emoji1] łapczywość śniadaniowa często mnie gubi [emoji29] ale zaraz ruszamy ba spacer długi spalać śniadanko [emoji1]
Super [emoji3]
Ja muszę się skupić na warzywach z dużą ilością żelaza. Wczoraj byłam u endokrynologa tego na NFZ no i powiedział ze bardzo zły wynik ferrytyny ... pytał czy mam celiakie.... raczej nie ale może kiedyś zrobię badania w tym kierunku.
Póki co kazał zrobić test obciazenia zelazem czy w ogóle przyswajam żelazo.

Super [emoji3]
Ja muszę się skupić na warzywach z dużą ilością żelaza. Wczoraj byłam u endokrynologa tego na NFZ no i powiedział ze bardzo zły wynik ferrytyny ... pytał czy mam celiakie.... raczej nie ale może kiedyś zrobię badania w tym kierunku.
Póki co kazał zrobić test obciazenia zelazem czy w ogóle przyswajam żelazo.
O widzisz, dobry trop lekarza! Trzeba wszystko na około powykluczać :) najgorszy zawsze jest ten okres dochodzenia do przyczyny czegoś :/

Na steki krwiste musisz się przerzucić [emoji1][emoji1][emoji1]

Ka, też uwielbiam jajka [emoji7] jakbym mieszkała w domu to chyba bym zorganizowała sobie jakis kurnik i jego kurzych lokatorów [emoji1]

O widzisz, dobry trop lekarza! Trzeba wszystko na około powykluczać :) najgorszy zawsze jest ten okres dochodzenia do przyczyny czegoś :/

Na steki krwiste musisz się przerzucić [emoji1][emoji1][emoji1]

Ka, też uwielbiam jajka [emoji7] jakbym mieszkała w domu to chyba bym zorganizowała sobie jakis kurnik i jego kurzych lokatorów [emoji1]
O nie.... nie jestem aż tak miesozerna hehe

Ka A jak się czujesz bez wegli?
Ja niby nie jestem głodna ale jestem taka sflaczala, bezsilna... niewiem czy długo wytrzymam :/

reklama
Do góry