karkula309
Fanka BB :)
No właśnie myślałam o tym romantyzmie.. zobaczę czy będzie dla mnie mąż miły cały dzień bo jak mnie wkurzy to ani mi się pizzy nie będzie chciało robićKarkula, zawsze można trochę romantyzmu sobie zafundować [emoji1] mi pizza to zawsze koślawa wychodziła, nigdy okrągła [emoji23] z racji tego, że nie powinno się ciasta na pizzę wałkować, to kształtu nigdy nie umiałam osiągnąć [emoji23]
U nas też nieraz obiad ugotowany na kilka razy do wykorzystania. Rosół dla mnie jest najmniej problematyczny, bo albo pomidorówka, albo risotto/kaszotto robię na rosole z warzywami z rosołu, czasem jak mi sporo warzyw z rosołu zostaje to mielę, dodaję soczewicę i przyprawy, wrzucam do piekarnika i mam pasztet na kanapki [emoji106] ostatnio mieliśmy na 3 razy fasolkę po bretońsku, ale to przez cały tydzień jedliśmy, bo nie lubię pod rząd jeść tego samego
Moje odkrycie przyprawowe ostatnie to papryka wędzona - absolutnie cudowna! [emoji7] Jak ktoś jeszcze nie próbował to polecam [emoji1]
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
ja teraz dopiero przeszłam na kuchnię dla dwóch osób i strasznie ciężko mi się przestawić na małe gotowanie więc gotuje jak dla 4 osób właśnie zamarynowalam karkówkę wyszło 8 plastrów .. będziemy mieć na dziś i na jutro i to po dwa kawałki !! a potem dziwne że tyłek rośnie
Chociaż zastanawiam się czy teraz jak ja gotuję to coś przystanie ta waga ..
Mam taką cichą nadzieję , wiadomo nie chce chudnąć bo bobas rośnie ale mogłaby się zatrzymać waga zanim wskoczy na trzy cyfry [emoji14]
Zobaczę za tydzień albo dwa
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom