reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Spokojnie, niedługo zaczniesz chuść ([emoji1]), a jak już zaczniesz ćwiczyć to na pewno ;) ja czekam ciągle na pogodę, żeby się ocieplilo, wtedy na basen ruszam :)

[emoji255]21.08[emoji255]
8une3e3kck8m6mea.png
Jej ja miałam już iść na basen ... już upatrzylam strój na allegro i brakło odwagi [emoji22][emoji22]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
A ja trzymam się diety A dziś plus 0,3kg ; ( wkurzylam się bo myślałam ze spadło parę deko [emoji54]
Może dlatego ze @?
A może od kupnej sałatki rybnej? Wczoraj zjadłam z nią 3 kanapki N kolację.... Ale miałam takiego smaka ze no musialam. ...

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

A ja trzymam się diety A dziś plus 0,3kg ; ( wkurzylam się bo myślałam ze spadło parę deko [emoji54]
Może dlatego ze @?
A może od kupnej sałatki rybnej? Wczoraj zjadłam z nią 3 kanapki N kolację.... Ale miałam takiego smaka ze no musialam. ...

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Mimi ja bym obstawiała @. Woda zatrzymuje się i może być nawet 2-3 kg więcej.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Mimi, na pewno okres :)
Od jednej sałatki się nie tyje [emoji1]

a weźże kupże ten strój, kobito! [emoji4] Jak krępujesz się ludzi na basenie to proponuję iść do południa, jeśli będziesz mieć taką możliwość, wtedy mało ludzi jest, zwykle same dziadki i babcie - przynajmniej u mnie tak jest [emoji1] pod wieczór w tygodniu za to sami pływacy zawodowi, nie lubie wtedy być na basenie, bo mnie falami co chwilę przytapiają :/ a w weekend zaś zlatują się same zawalidrogi, którzy basen traktują jak dużą wannę i ciężko się pływa między nimi :(

Edysiek, dobra bułeczka nie jest zła :)

Dziś u mnie na śniadanie była 1 kromka chleba pełnoziarnistego z twarożkiem własnej roboty, do tego filiżanka kakao [emoji7]

8une3e3kck8m6mea.png

Mimi ja też winę za wagę na plusie zrzucam na miesiaczke. A strój sobie kup, basen dobrze robi. Ja nie mam jak się wybrać na basen bo mamy tylko jeden i do godziny 21 cały czas jakieś grupy mają zajęcia. Wcześniej chodziłam z koleżanką i czułam się super. Może i nic nie schudłam ale samopoczucie miałam o wiele lepsze, byłam pełna życia :)
U mnie dzisiaj pomidorowa i gulasz :).
A myślicie że budyń bez cukru będzie fit? Coś bym zjadła ale nie wiem co;)

Mimi, na pewno okres :)
Od jednej sałatki się nie tyje [emoji1]

a weźże kupże ten strój, kobito! [emoji4] Jak krępujesz się ludzi na basenie to proponuję iść do południa, jeśli będziesz mieć taką możliwość, wtedy mało ludzi jest, zwykle same dziadki i babcie - przynajmniej u mnie tak jest [emoji1] pod wieczór w tygodniu za to sami pływacy zawodowi, nie lubie wtedy być na basenie, bo mnie falami co chwilę przytapiają :/ a w weekend zaś zlatują się same zawalidrogi, którzy basen traktują jak dużą wannę i ciężko się pływa między nimi :(

Edysiek, dobra bułeczka nie jest zła :)

Dziś u mnie na śniadanie była 1 kromka chleba pełnoziarnistego z twarożkiem własnej roboty, do tego filiżanka kakao [emoji7]

8une3e3kck8m6mea.png
Właśnie tak planowałam chodzić na samo otwarcie :) Ale ja się wstydzę nawet tego ratownika co tam siedzi [emoji23]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi ja też winę za wagę na plusie zrzucam na miesiaczke. A strój sobie kup, basen dobrze robi. Ja nie mam jak się wybrać na basen bo mamy tylko jeden i do godziny 21 cały czas jakieś grupy mają zajęcia. Wcześniej chodziłam z koleżanką i czułam się super. Może i nic nie schudłam ale samopoczucie miałam o wiele lepsze, byłam pełna życia :)
U mnie dzisiaj pomidorowa i gulasz :).
A myślicie że budyń bez cukru będzie fit? Coś bym zjadła ale nie wiem co;)
Ja też kiedyś chodziłam regularnie i tez się super czułam

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Dziewczyny czy jest wam niedobrze po m etforminie ?
Ja mam jakiś wstręt do jedzenia a jak jem to czuję jak mi podchodzi... ;/ dziś prawie zwymiotowalam obiad :/

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry