reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Spokojnie, niedługo zaczniesz chuść ([emoji1]), a jak już zaczniesz ćwiczyć to na pewno ;) ja czekam ciągle na pogodę, żeby się ocieplilo, wtedy na basen ruszam :)

[emoji255]21.08[emoji255]
8une3e3kck8m6mea.png
Jej ja miałam już iść na basen ... już upatrzylam strój na allegro i brakło odwagi [emoji22][emoji22]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
A ja trzymam się diety A dziś plus 0,3kg ; ( wkurzylam się bo myślałam ze spadło parę deko [emoji54]
Może dlatego ze @?
A może od kupnej sałatki rybnej? Wczoraj zjadłam z nią 3 kanapki N kolację.... Ale miałam takiego smaka ze no musialam. ...

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

A ja trzymam się diety A dziś plus 0,3kg ; ( wkurzylam się bo myślałam ze spadło parę deko [emoji54]
Może dlatego ze @?
A może od kupnej sałatki rybnej? Wczoraj zjadłam z nią 3 kanapki N kolację.... Ale miałam takiego smaka ze no musialam. ...

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Mimi ja bym obstawiała @. Woda zatrzymuje się i może być nawet 2-3 kg więcej.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Mimi, na pewno okres :)
Od jednej sałatki się nie tyje [emoji1]

a weźże kupże ten strój, kobito! [emoji4] Jak krępujesz się ludzi na basenie to proponuję iść do południa, jeśli będziesz mieć taką możliwość, wtedy mało ludzi jest, zwykle same dziadki i babcie - przynajmniej u mnie tak jest [emoji1] pod wieczór w tygodniu za to sami pływacy zawodowi, nie lubie wtedy być na basenie, bo mnie falami co chwilę przytapiają :/ a w weekend zaś zlatują się same zawalidrogi, którzy basen traktują jak dużą wannę i ciężko się pływa między nimi :(

Edysiek, dobra bułeczka nie jest zła :)

Dziś u mnie na śniadanie była 1 kromka chleba pełnoziarnistego z twarożkiem własnej roboty, do tego filiżanka kakao [emoji7]

8une3e3kck8m6mea.png

Mimi ja też winę za wagę na plusie zrzucam na miesiaczke. A strój sobie kup, basen dobrze robi. Ja nie mam jak się wybrać na basen bo mamy tylko jeden i do godziny 21 cały czas jakieś grupy mają zajęcia. Wcześniej chodziłam z koleżanką i czułam się super. Może i nic nie schudłam ale samopoczucie miałam o wiele lepsze, byłam pełna życia :)
U mnie dzisiaj pomidorowa i gulasz :).
A myślicie że budyń bez cukru będzie fit? Coś bym zjadła ale nie wiem co;)

Mimi, na pewno okres :)
Od jednej sałatki się nie tyje [emoji1]

a weźże kupże ten strój, kobito! [emoji4] Jak krępujesz się ludzi na basenie to proponuję iść do południa, jeśli będziesz mieć taką możliwość, wtedy mało ludzi jest, zwykle same dziadki i babcie - przynajmniej u mnie tak jest [emoji1] pod wieczór w tygodniu za to sami pływacy zawodowi, nie lubie wtedy być na basenie, bo mnie falami co chwilę przytapiają :/ a w weekend zaś zlatują się same zawalidrogi, którzy basen traktują jak dużą wannę i ciężko się pływa między nimi :(

Edysiek, dobra bułeczka nie jest zła :)

Dziś u mnie na śniadanie była 1 kromka chleba pełnoziarnistego z twarożkiem własnej roboty, do tego filiżanka kakao [emoji7]

8une3e3kck8m6mea.png
Właśnie tak planowałam chodzić na samo otwarcie :) Ale ja się wstydzę nawet tego ratownika co tam siedzi [emoji23]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi ja też winę za wagę na plusie zrzucam na miesiaczke. A strój sobie kup, basen dobrze robi. Ja nie mam jak się wybrać na basen bo mamy tylko jeden i do godziny 21 cały czas jakieś grupy mają zajęcia. Wcześniej chodziłam z koleżanką i czułam się super. Może i nic nie schudłam ale samopoczucie miałam o wiele lepsze, byłam pełna życia :)
U mnie dzisiaj pomidorowa i gulasz :).
A myślicie że budyń bez cukru będzie fit? Coś bym zjadła ale nie wiem co;)
Ja też kiedyś chodziłam regularnie i tez się super czułam

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Dziewczyny czy jest wam niedobrze po m etforminie ?
Ja mam jakiś wstręt do jedzenia a jak jem to czuję jak mi podchodzi... ;/ dziś prawie zwymiotowalam obiad :/

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry