reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ja jestem bez cukru (poza tłustym czwartkiem) od 31.stycznia a konkretnie tej wiadomości Mimi [emoji123]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza A co ja tam napisałam? :D
Kobieto z kad Ty masz taką pamięć? ;)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
"Zero słodyczy od jutra" [emoji14] Bo wzięłam to na poważnie że od jutra:p

No ja dolaczylam dopiero za dzień dwa.... jakoś tak po Was [emoji3]

Mimi, Zuza ma nadludzką pamięć! [emoji16]

Też trzymam się bez słodyczy :)

Dzis mąż mnie na gofra zaprasza, ale jak już to wezmę jakiegoś z owockami, nie nutellą i czy krówką [emoji16]

Melduję śniadanie - 1 jajko na miękko, 2 kanapki z chleba razowego, w tym jedna z serem żółtym, no i dwa plasterki kiełbasy od męża ukradzione [emoji16] ale jaka dobra była ... [emoji7]

Na drugie będzie kanapka z jajkiem na twardo, ugotowałam hurtem [emoji16]

[emoji170] 21.08 [emoji170]
8une3e3kck8m6mea.png

Ja w sumie od początku roku zrezygnowałam ze słodyczy. Miałam kilka grzesznych dni.
I dzisiaj też jest jeden. Zjadłam kawałek ciasta w pracy, bo koleżanka przyniosła w ramach Dnia kobiet. Ale to było z jabłkami a to owoc, to może nie taki duży występek [emoji23]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Ja dziś chce zrobić kokosanki dla chłopaków i niewiem czy dam radę się oprzeć....

A tak poza tym zastanawiam się nad zakupem urządzenia do wypieku chleba. Co myślicie? Może któraś z Was posiada?

Właśnie się zorientowałam że zniknął mój paseczek [emoji53]

Ka jesteś mega twarda! Rafaello to moja pięta achillesowa. Trzymam się od nich z daleko bo mogłabym wymięknąć...
U mnie dziś pierwszy raz od dawna niezbyt zdrowy obiad. Zapiekanka makaronowa(bialy makaron) z piersią z kurczaka i serem gouda [emoji52]

reklama
Na mnie słodycze jako takie nie działają, wafelki, ciastka, cukierki, czekoladki, mogą sobie leżeć, ale domowemu ciasto nie umiem się oprzeć, zwłaszcza jak ktoś upiecze [emoji55]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Do góry