reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Kota ja wiem ze te 97% Wam wystarczy! Że Hani nic nie grozi.
Depresję to ja też mam, nie ciążową ale niestety też czuje sie podle, bezużytecznie i zupełnie nie kobieco.
Kura domowa mało powiedziane.

reklama
Dziewczyny od jutra w biedronce sa za 2,99zł truskawki w tych malych opakowaniach rok temu tez byly i mi bardzo smakowaly napewno inaczej smakuja niz w sezonie ale byly słodziutkie jutro sie okaze:-p..

Kotka
- mi sie wydaje ze jakby cos bylo powazniejszego to gin by Cie wział na obserwacje do szpitala...to po pierwsze a po drugie cos by juz sie dzialo...Ale jest wszystko ok z Hania!!!Ja juz Ci pisalam o depresji ciazowej HA!!! szkoda gadac u mnie tragedia:////

Kota te 97% to strasznie duzo. Bedzie dobrze i masz sie niczym nie martwic! A badanie sobie zrob, dla swojego spokoju.

Depresja i mnie jakas dopada :/ Mam dosc idących zębów!!!!!! Chcę zeby juz wszystkie wyszły!!! Teraz, zaraz, natychmiast, zeby juz byl spokój :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Wieczorem poszlismy z Alankiem do tesco i wracając młody usnął :eek: Bylo przed 20. W domku go tylko przebrałam ( na spiąco ) i do łóżka, i spi do tej pory :) Tzn mam nadzieje ze to juz sen nocny, ze nie obudzi sie ok 22 radosny na pol nocy. Dobrze chociaz ze jutro na popoludnie ide do pracy. Zyczcie mi lepszej nocki niz wczoraj, bo normalnie boje sie ze zwariuję jesli zas bedzie wył tak jak wczoraj.

Ide sie polozyc, bo nie wiem co mnie czeka, a dobre dla mnie nawet 2 godzinki jak przespię :)

Dobranoc!

Inka, Phelania, czuję się, jak kocmołuch, patałch, łachmaniara z 5cm odrostem, która nawet nie ma kiedy wyregulować sobie brwi, no TRAGEDIA!!! niech mnie ktoś wygna koniecznie do SPA, na cąły weekend!!! Wy jedziecie ze mną oczywiście! w ogóle zlot grudniowy powinien się odbyć w SPA!!!

Phlelania, ja właśnie jestem zagrożona tym cholernym konfliktem serologicznym i każde krwawienie, plamienie w drugiej i każdej kolejnej ciąży może się okazać mega niebezpieczne dla dziecka, bo w każdej chwili mogę zacząć wytwarzać przeciwciała :/ najgorsze, że mam wrażenie, że gin tak naprawde do końca nie jest pewny, co jest przyczyną plamień/krwawień... cieszę się, że mała się rusza, to mi daje mega dużo nadziei. We wtorek jadę zrobić badania.

Kota oj jestem za!! SPA dla grudniowych mam!!
Przydałoby sie!!
Odrosty, brwi jak krzaki (choc niby teraz takie najmodniejsze), paznokcie każdy inny-kształt, długość... Uroki macierzyństwa! Hmm uroki chorego dziecka w domu, uroki chłopa-kompletnie-niedomyślnego!! O tak!! Mój zestaw domowy!!

Idę, bo zaczynam bredzic.
Na szczęście udało mi sie poćwiczyć!

Wrrrr ale jestem wściekła siedzę czekam na wodę bo miałam iść sobie posiedzieć w wannie no i myślę że już jest nagrzana a mój kochany M oświadcza mi że zapomniał mi włączyć wody a ja 1.20 min na nią czekałam normalnie :wściekła/y: pewnie teraz jak się nagrzeję czyli ok godziny to Maciuś się przebudzi jak puszczę wodę bo śpi od 19-stej.
Dobra pojęczałam.

Ostatnie dni jestem chodzącym kłębkiem nerwów normalnie jakaś masakra o byle co się drę i wściekam aż sił mi brak.

Jeszcze do tego wysiadła nam telewizja, chciałam aktywować kartę kodów do przelewów i okazało się że tel mi nie działa na który mieli oddzwonić wzięłam potem anuluj i co się okazało że anulowałam całą kartę kodów i żadnej nie mamy normalnie wrrrrrr :wściekła/y:

Sosnowiczanka oj wyspisz się na innym etapie...ale później..znów dyskoteki i znów brak snu...takie życie matki.

Kota no wiesz... Nie gderaj. Nie ma opcji że coś jest nie tak. Hello jesteś już na półmetku. Głowa do góry. Cycki też!

Inka zdrowia dla Alexego. Nina też zasmarkana.

Co do spa to ją bardzo potrzebuje ale raczej w ramach wypoczynku

Dziewczyny jestem zalamanaLFabianowi znowu leci ropa z ucha;/ To już 7 raz, chociaż teraz z prawego uszkaa zawsze z lewego ale to żadna roznica. I znowu antybiotyk.. Mam dosc

Kota ja wiem ze będzie wszystko dobrze!! Czekam na lipiec iwiadomosc od Ciebie ze jestes na porodowce! Innej możliwości nie ma;*

Inka Tule ;*
A teraz ide, bo mam już wszystkiego dosc! Bycia kura domowa,matka, praczka, szwaczka i czym się tylko da, i jeszcze chlop denerwuje!!
Nocka pewnie do lekkich nie będzie należała

Pa;*

reklama
O losie! jak zaraz slońce nie wyjdzie to my się tu zadepresjujemy na śmierć! To wszystko wina braku slońca! Tulę Was wszystkie! Naraz! Duża jestem to wejdziecie wszystkie w moje objęcia ;)
U nas też masakra - młody tylko na rękach - jak nie to płacz a decybele ma niezłe....

Kota doskonale rozumiem Twój strach ale wierzę że będzie dobrze! Z resztą pewnie Hania będzie miała Twoją grupę krwi :) i przy okazji ten sam problem w przyszłosci jak pozna faceta z grupą krwi + ;);)

Do góry