reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Zrobilam szybkoe zdjecie wiec nawet nie wyprasowana (sorki ;-() rozmiar jest Na 9miesiecy

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 43
Mam problem z Maciusiem wysypało go mi to wygląda na ospę ale nie jestem pewna może któraś z Was doradzi co to może być i czym przemywać. Jak coś to jutro do lekarza jedziemy IMG_8697.jpgIMG_8698.jpgIMG_8699.jpgIMG_8700.jpg na jajeczkach też ma krostki ale zdjęcia nie dodam na forum.

Zawsze coś :-(

Oj, Żabcia z tym to do lekarza, bo to nie jest zwykła wysypka - za dużo tego.

Nikuss, ja Ci mogę pożyczyć suknię, ale różową, a pożyczyć, bo to kuzynki. Na zamkniętym w moim wątku str. 26. Sukienka jest na 9 m-cy, więc na Lenkę na pewno będzie :)

Suknia Łysej piękna, ale nie wiem czy od wtorku dojdzie....

Asienka, wręcz przeciwnie! Pomogłaś i dobrze doradziłaś. Stosowałam nadmanganian tylko na pupę i na początku pod paszki, więc nie robiłam kąpieli tylko okłady. A co do buzi właśnie się zastanawiałam. Tak więc bardzo pomogłaś :* :)

Ostatnia edycja:
CIMG5267.jpgnikus ja tez mam sukienke po chrzcie zuzi na 74 wlascnie z cool club tylko nie jest typowo biala ogolnie mam caly stroj nawet buciki jakby cie interesowalo

Ostatnia edycja:
reklama
Malenstwo, ale Zuzia szczęśliwa i piękna! :) Łysolek jak mój, tzn. włosy niby są, cała głowa, ale jakoś ich na zdjęciu nie widać ;)))

Do góry