reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczka zycze meeega udanego wyjazdu:) Odpocznij kochana ile sie da:) No i zeby pogoda dopisala( niby ma byc pieknie, ale wiadomo jak to jest z ta meterologia)

reklama
Asko- super, ze Karolcia ma juz swoje kolczyki :) zycze Wam zeby tak dobrze sie przyjęły jak Lenie:) z tego co piszesz tak własnie chyba bedzie:)
Dziecko chyba wystraszyc sie moze tylko strzalu, brzmi jak strzelenie dlugopisu. Niby nic, ale jak malec ma przy uszku i nagle strzeli to sie idzie wsytarszyc:)

Dobry wieczór
Mlody po szczepieniu czyje się dobrze, usunął dzis szybko- szybciej niż zwykle!!
Szczepienia tez zniósł dzielnie, zaplakał chwile przy pneumo ale od razu zaczęliśmy robić hopa-hopa i Mlody zaczął się śmiać i w takim nastroju opuscilismy gabinet :-)
Mamy w poczekalni były zdziwiona ze moje dziecko wychodzi smiejace się na głos!
Były tylko 2 szczepienia bo wzw dopiero w sierpniu, bo musi minąć min 5mcy od 1 dawki a przez szpital była opozniona!
No i wyszłam z gabinetu szczuplejsza o 405zl :-(

Teraz mecz i nauka!
Obrona w środę więc trzeba się ostro do roboty wziąć!

Sosnowicznka, Violett - udanych wyjazdów weekendowych;-) No i słonecznej pogody (ma być, ale wiadomo, różnie potem bywa)..
Asko - czekam na fotkę Karolci w kolczykach;-)
Milva, oby dzisiaj ładnie Ci zasnął Bartuś!!
Moje śpią, ale Marta coś się męczy, troszkę leci jej z noska i nie wiem...ząbki czy żłobek..:baffled::-(

SOSNOWICZANKA, VIOLET miłego weekendu.,

ASKO, VIOLETT dużej różnicy przy przytulankach mi nie robi czy dziecko jest za mną w moim łóżku czy w łóżeczku bo i za mną zaraz na swoim łóżku przysuniętym do naszego śpi Amelka i łóżeczko też zaraz obok jest.
Zresztą jak mały ulewa bardzo prze refluks to ja wole go mieć u siebie dla bezpieczeństwa.
Zresztą każdy robi co uważa za słuszne i wie co jest najlepsze dla swojego dziecka

ASKO u mojej Meli było tak samo przy przekłuwaniu uszek chwila płaczu, dostała cyca i spokój.
Ja przebijałam jak miała 5 miesięcy bez kilku dni.

INKA dobrze, że Aleks super zniósł szczepienie.

MAXEEL oby katarek był przez zęby.

Kurna a u mnie ciągle coś, mały po 3 w nocy zrobił taką kupę (zresztą pisałam o tym wcześniej chyba-skleroza) aż przeleciało nam na prześcieradło i od tamtej pory do teraz zrobił 9 kup, każda następna była coraz brzydsza, około 5 zaczeły być ze śluzem a ostatnia którą zrobił 15 minut temu była z plamką krwi wielkości paznokcia, nie wiem co myśleć o tym, jutro pediatry nie ma dopiero w poniedziałek, no ręce opadają , mój mały bidulek.

U nas Karolinka śpi sama w łóżeczku. Jak była młodsza, to zdarzało się, że spała z nami, ale nie było problemu z powrotem do łóżeczka. M jak rano idzie do pracy, to Karolinka budzi się na jedzenie i wtedy biorę ją do łóżka i śpimy sobie jeszcze około dwie godzinki, ale jak M ma wolne, to mała pozostaje rano w swoim łóżeczku.

Sosnowiczanka, Violett- życzę udanego weekendu, aby pogoda dopisała :))

Dorotar- krew w kupie nie oznacza cos powaznego my sie borykalismy z tym 2 miesiace nikt nie wiedzial co jest młodemu a hemoglobina spadała okazalo sie ze to ALERGIA POKARMOWA!!! czy dawalas mu cos nowego?podajesz mu gluten?

A ja bylam wreszcie u lekarza z kregosłupem okazało sie ze musze chodzic na rehabilitacje:baffled:jesli przez 2 miesiace nie przejdzie to czeka mnie rezonans magnetyczny.

Mła- Najlepszego dla EMILKI!!!!:****
Sosnowiczanka- zazdroszcze:) udanego weekendu...odpocznijcie sobie:)

U nas Aluś zasypia sam w łóżeczku czasem biore go rano do łózia jak nie moge go uspac,albo jak jestem niewyspana ,kilka razy włoze mu smoka i usypia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry