reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka, trzymaj się, biedna, wiadomo, że mama zawsze najbardziej cierpi, ale to wszystko dla Alanka, trzymam kciuki, żeby wszystko wyszło dobrze! swoją drogą, ładnie już mały waży :)

Rojku, Inka, fajnie, że ktoś jeszcze myśli o rodzeństwie dla naszych Grudniaczków :) Trzymam kciuki!

reklama
czesc:)

Sosnowiczanka- współczuje, dla matki to jest straszne, ale jest tak jak pisze Kota, ze to dla dobra dziecka:)

Mam glowe mega zawalona, nos zatkany, katar w dodatku i gardlo bolace i tez jakby zatkane nie wiadomo czym no fuuuj czuje sie okropnie :( Mam nadfzieje, ze mi sie niue pogorsszy, bo musze byc w stanie opiekowac sie dobrze Lenka, bo to taki maly wiercipietek, ze strach ja z oka spuscic.

SOSNOWICZANKA tak wszystko dla Alanka ale wierzę, że na pewno się denerwujesz.

VIOLETT widzę, ze u was to tak jak i u nas, mamy swoją ukochaną małą parkę ale ja myślę o jeszcze jednym dziecku jak zrobimy sobie mieszkania a, że z tym się zejdzie to pewnie za jakieś 10 lat będziemy się starać o trzecie szczęście.

Zaraz do pracy.

PAPAYKA u mnie pogoda barowa, od nocy leje.

I znowu moje plany wzieły w łep, bo postanowiłam sobie, że będę do pracy rowerem jeździć, w poniedziałek pogoda była nie pewna, wczoraj musiała córkę z przedszkola odebrać a dziś leje no i znowu auto.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny. Alan wkoncu mi zasnął. Od 5 nie spalismy. Bylismy na pobieraniu krwi. Pielegniarka założyla mu wenflon, normalnie poplakałam sie:-(( choc uwierzcie ze ja do bardzo wrazliwych sie nie zaliczem...). Alan zniósł to znacznie lepiej ode mnie. Wyciągła z tego wenflonu 4 strzykawki krwi... Następną krew bedzie mial pobieraną o północy :(
Bedzie tez mial badany mocz, trzeba zebrac caly co wyprodukuje przez całą dobę. Na razie ma założony taki woreczek na siusiaka i sie tam zbiera a zaraz ma byc wizyta i nie wiem czy nie stwierdzą lekarze ze będzie miał cewnik... Normalnie nie mam juz siły............

Ale tez sie wam pochwalę, ze bardzo ladnie spal w nocy. Po 20 umylam go, dostal cyca i szybciutko usnął, obudzil sie po 2, zjadl i znowu usnął. Spal do 5 az nas obudzono:)

A co do jego wagi, to taaaak, jest bardzo ciężki, normalnie ledwo go dziwigam :dry: No ale co zrobic, taki jest i tyle:) Ciesze sie tylko ze nie jest gruby, nawet ostatnio pediatra powiedzial jest dlugi i ładnie ubity:))) Tu na oddziale jest tez chlopczk polroczny, wazy 6,5kg...

Nikuss zdrówka dla ciebie, mam nadzieje ze Lenka nie zalapie.

Freiya, Agapa, Mirabelka, Agunia - wszystkiego najlepszego z okazji pół-roczku dla Emilki, Mikołaja, Kalinki i Ingi :)

Sosonowiczanka, buziaki dla biednego Alanka i dla Ciebie. Bądź dzielna, bo ktoś musi :*

Sosnowiczanka ucałuj Alanka i kochana trzymaj się!!
Gratulacje dla półroczniaków:)
Inka no to jeszcze troszkę i do dzieła:) Swoją drogą to jak dziewczyny, które będą w ciąży zmienią forum np na grudniówki 2014 to będę miała więcej czytania. Będę przeżywała wszystko razem z Wami:)

Po wizycie. Obejdzie sie bez cewnika, rany jak sie ciesze!!!!!:-D:-) A jak sie moje dziecko cieszyło do lekarzy, jaki zadowolony był :) Pozniej jakis test hormonalny Alanek bedzie mial zrobiony....

W Katowicach tez leje, pogoda paskudna.

I wszystkiego dobrego dla półroczniaków naszych:)

reklama
Rowniez dolaczam sie do zyczen dla Emilki i Mikołaja, Ingi i Kalinki ;-)

Maly dostal plesniawek w buzce :-( albo przez swieze truskawki albo ja mialam brudna reke czy cos jak mu dziasla smarowalam bo juz nie wiem :-( Czekam na telefon od lekarza :-(

Do góry