reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Najlepszego dla polroczniaczkow!:):-)
Maz znowu mnie wkurza, a na dodatek popsul sie pilot od tv... chyba z nadmiaru wrazen...;-)
Ugotowalam botwinke, mam nadzieje, ze jak zjem, to Malemu nic po niej nie bedzie....
Jecie czeresnie?

freiya wczoraj wlasne zblendowalam mu 4 truskawki z bananem i swiezymi browkami i jak widac dzis dostal plesniawki, nie wiem czy nie domylam czy co :-( w kazdym badz razie uczulenia nie dostal ani nic oprocz tych kropeczek w buzi

cześć kobietki
u nas też leje jak ....
a wczoraj byliśmy na kontroli po antybiotykach i wszystko dobrze wychodzić możemy tylko jak jak pogoda beznadziejna:no:
ja też była u gin bo jajnik boli jak ch... i co nawet na usg nie dostałam skierowania bo stwierdził że nie ma takiej potrzeby bo on po badaniu nie wyczuwa dużego torbiela i po okresie zejdzie napewno... zobaczymy!!!

w niedzielę moja kumpela urodziła dziewczykę po ok 10 godz masakra!!!bardzo to przeżywałam bo rodziła tam gdzie ja na tej samej sali a znamy się bo 3,5 roku temu rodziłyśmy razem i przyjaźń jest naprawdę udana. A jestem z niej mega dumna bo pierwszą miała cesarkę a teraz udało się SN a nikt w to nie wieżył, miała chłopca a teraz córeczka :-D:-D:-D fajnie tak musiałam wam napisać...

my w niedziele wybraliśmy się do teściowej i wczoraj wróciliśmy bo M miał 2 dni wolne więc skorzystaliśmy

Kupinosia dziękuję za pamięć:-)
Sosnowiczanka ciepłe uściski dla was
Inka to trzymamy kciuki!!!

wszystkiego naj dla półrocznych smyków!!!!

Papayka ja czeresni nie jem od lat... a to dlatego ze kiedys, dawno, dawno temu kupilysmy z mamą takie piękne, wielkie, słodkie, zjadlysmy z kilo albo lepiej a potem w którą by nie zajrzeć to po 2-3 wielkie, tłuste robale byly :wściekła/y::-( od tamtej chwili czerwsni w ustach nie mialam i juz raczej nie zjem nigdy :(

Freiya
ja mam w domu sloiczek z hippa z truskawkami ale jeszcze nie dawalam Alanowi. Nie dostala Emilka żadnych uczulen?

Kota ochote na pizze to ja mam juz od pol roku ;-)

No, dostal Alan zestrzyk hormonalny, za 1.5 h znowu bedziemy pobierac krew :(

Lekarz dzwonil, zostawi mi recepte na jakis zel do stosowania w buzce przez tydzien, nie wiem jaki to zel, jak odbiore to napisze, ogolnie kazala porzadnie wymyc smoczek i wszystkie butelki, odparzyc, nie dawac malemu smoczka w ciagu dnia tylko do spania jezeli uzywa i smoczek smarowac troszke tym zelem, zel smarowac po podaniu jedzenia lub picia zeby nie wyplukac, do 4 razy dziennie tym zelikiem, rano i na noc przede wszytskim , zabawki tez do sterylizacji po kazdej zabawie i stycznosci z buzka malego :-(

hej kobietki
u nas nocka znowy tragiczna:( a do tego ta pogoda:((
inka gratulacje o podjeciu decyzji rodzenstwa:)) ja narazie raczej mam dosyc chodz bedzie co bedzie:))
sosnowiaczanka to z alanka to kawal faceta jest:) trzymajcie sie tam w tym szpitalu:D

Sto lat dla dzisiejszych półroczniakow:DD

reklama
Do góry