reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

violett też nad tym myślałam ma to od wczoraj smaruje mu maścią i mam nadzieje że zejdzie...dzisiaj mu naszło trochę więcej ropki ale zeszło zaczerwienienie bo miał prawie całą roczkę obrzękniętą...zobacze jak jutro to będzie wyglądać jak sie nic nie zmieni to pójdę do lekarza (swoją drogą to oni już tam na mnie chyba patrzeć nie mogą bo jestem stałym gościem często niepotrzebnie ale życie mnie nauczyło przezorności) na szczęście go to nie boli bo zachowuje się normalnie i nie ucieka rączką jak chce zobaczyć ale fakt wygląda to okropnie:(

reklama
Asienka o rany! Oby mu to szybko zeszło! Ale faktycznie trochę jak ugryzienie pająka wygląda.

Dziewczyny ze śląska pewnie teraz wędrują po parku :) zazdroszczę po pierwsze fajnego spotkania a po drugie bardzo lubię park chorzowski i mam wiele miłych wspomnień z Katowic i okolic :)

U nas pogoda jak drut, pospacerowaliśmy trochę a teraz już czekamy na mecz. Emilka po raz pierwszy zjadła cały obiadek jaki jej naszykowałam - spagetti bolonese z rossmana.

Czesc Kochane, ja tak na szybko, dzisiaj nie nadrobie....
Mialam przez 4 dni słaby transfer neta i nic mi nie odpalalo, jakas stronka otwierała sie z 10min :|
My dzisiaj w nocy bylismy na baletach, Lenke pilnowały moje siostry. Miałam straszne wyzuty sumienia, ze na noc ja zaprowadzam tam, ale sterroryzowała cała chate:p ;D Rano juz o 8 bvylam po nia :p balety ogolnie do dupy, ale co mi tam;pp
buziaczki!

A my dziś od godz prawie 11 do 17, tylko z dwoma małymi przerwami w domku na przebranie pupki, jedzonko na dworku, nasz obiadek na dworku, rewelacyjna pogoda. Zaraz mycie dzieci, właśnie zrobie to wcześniej bo Mela juz mi marudzi, że chce spać a teraz to nie mogę jej pozwolić spać.

TOFIKA dzieki, a miała być fotka jak się opala a wkradła się też na karuzeli zdjęcie.

Hek'
nie wiem czy ten post się pojawi bo mi coś bb ma komórce szwankuje i cały dzien nie mogłam wejść!
Zazdroszcze pogody bo u nas paskudna!!! Leje od rana :-( a właściwie od wczoraj...
jestem wściekła bo tato M wziął młodego na spacer- mialo być tylko 20min do sklepu a nie ma ich już 3godz i nie Odbiera tel!!! Urwalabym łeb!!!!

INKA o losie współczuję nerwów, ja to bym chyba zamordowała jakby wrócił.
Wrócili już, dał jakieś wytłumaczenie na temat swojego gówniażerskiego zachowania???

reklama
asko, maxwell, kasia: wielkie dzięki!!:D nawet nie wiem kiedy to minęlo i zrobila się 18 :D Mnie tez Miki usnął przed chwilką- smieję się, że będize miał o czym snić- tyle dziewczyn :D :D :D

asienka: popieram dziewczyny- leć do lekarza, bo jak tam sie ropa zbiera to może byc nie wesoło

inka: wspólczuję nerwów- mam nadzieję, że wrocili do domu cali i zdrowi

Do góry