reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
asienka - biedny maluch, mam nadzieje,że paluszek szybko sie wyleczy i że nie będzie bolał

A ja dziś dostałam tak wyczekiwany przeze mnie okres- po prawie miesiącu od zakończenia karmienia- podbrzusze mnie pobolewa i słaba jakas jestem, ale dobrze że organizm wraca do siebie. Mały śpi więc ja tez sie kładę, dobranoc dziewczyny..

Asko, Ankubator, Kasia - dzięki za mile spędzony z Wami i Waszymi skarbami czas!!Było super, no i wiadomo - powtórka:tak::-p
Ja właśnie poprasowałam (skumulowało mi się pranie z 3 pralek:zawstydzona/y:), S. śpi, dziewczyny śpią, a ja jeszcze tu kuknęłam:-)
Asieńka - oj, brzydki paluszek..ja też bym się wybrała do lekarza.
Inka - daj znać, jak tam..kurcze, co za nieodpowiedzialność:szok::-(
Nastazja - gratki okresu, hihi..

weszlam jeszcze wieczornie, jak dzieciaczki juz spia, ja po kapieli doczytam i spadam do lozeczka do P :) Akurat mecz sie skonczy wiec P bedzie moj:D a ja dzisiaj mam ochote na jakies male przytulanki:p

Super dziewczyny ze spotkanie miło przebiegło :) czekam na jakies foteczki :)

Inka i jak tam?? Jakie tesc dal wytlumaczenie swojego dlugiego spacerku?? Mam nadzieje ze jakies sensowne bo nerwow sie najadlas kobito pewnie;/

Asienka nie zwlekaj i idz do lekarza, nie ma na co czekac, nie wiadomo co to jest.
Nastazja super ze @ sie pojawila:)
Inka, mam nadzieje ze wrócili juz...
Violett ja zaraz tez uciekam do łóżeczka, dołączyc do M na jeszcze jeden raz:) A co:)))

Fajnie dziewczyny ze spotkanie wam sie udalo, bardzo załuje ze mnie z wami nie bylo, ale moze nastepnym razem się uda. Dzis wogole zwariowany dzien, pakowalam sie do szpitala, zakupy...Jeszcze jutro mam dzwonic, powiedza mi co mam zabrac (?) Wogole spakowalam sie w walizkę podrózną, taką wielką :baffled:
Ogólnie jestem jakos podlamana naszą wyprawą do szpitala, boję sie tego co moze w tych badaniach Alankowi wyjsc...Aj normalnie od paru dni chodze jakas struta...:-(

Dzis znowu nie wlaczalam tv w pokoju gdzie byl mlody, ciekawe jak nocka nam minie...
No nic, dobranoc moje drogie :)

izi u mnie to jakoś tak samo zanikało stopniowo zaczynałam od podania 1 butli potem 2 dziennie 3 i póżniej to już samo zanikało stopniowo ja nie miałam dużo pokarmu więc łatwo poszło, pewnie nie pomogłam zbyt wiele ale wiem że moja koleżanka to dostała tabletki od gin bo też miała problemy POWODZENIA:tak:

A mam pytanie czy są jeszcze mamy wożace maluszki w gondoli ????? bo widze że wszystkie szkraby siedzą lub próbują, a nam zdarza się jeszcze gondolę na stelaż założyć i mały nie protestuje choć rzeczywiście najchętniej to spacerówka i na siedąco ale ja sie nie spiesze... z tym bo mam mega dużą gondolkę teraz a mały lubi tam spać i napewno mu wygodnie...

Dzieki za odp:)
My wozimy jeszcze w gondoli,no chyba ze jest mega upal to wsadzam do spacerowki.

Violett chce przestac,bo mialam załozenie ze do 6 mc chce karmic.Z Patryczkiem tez 6mc i bylo ok normalnie zaakceptował MM a z nia sa lekkie schody,wiec sie obawiaz,ze im pozniej tym gorzej.

Asienka daj znac co z paluszkiem?

Inka Tesciu wrócił??Co powiedzial?

Maxwell jejjku współczuje prasowanka:) ja nie prasuje,no chyba ze cos naprawde wymaga,za duzo czasu mi to zajmowało,a szkoda mi bylo tego czasu:)

reklama
Dziewczyny Ślązunie! Jak ja Wam zazdroszczę dzisiejszego spotkania!!!!!!!

Na następne wywlekę mojego chłopa, bo samych nas nie puści i nawet widzę, że dam radę go namówić, więc czekam na wieści o następnym :)

Sosnowiczanka 3mam kciuki za Was. Biedna się stresujesz! Tulimy Was mocno.

Popłakałam się dziś ze śmiechu jak moje dziecko się krzywiło jak jej babcia boróweczkę dała :)

Do góry