reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ankubator, chyba chodzi o ojcowski? Tacierzyński jest wtedy, kiedy Ty skracasz macierzyński, a on wykorzystuje resztę. Ojcowski natomiast to 2 tyg. pełnopłatnej opieki. I nie wymaga on zgody pracodawcy. Domyślam się jednak, że M po prostu nie chce się narazić szefowi i woli to uzgodnić ;)

reklama
Dzień dobry
Doczekałam wszystko ale z tel źle się odpisuje.
MamoO Wam życzę dużo zdrowia!!!
Pozostałym mamom pomyslnych wyników badań!
Ja zamykam do domu robić obiad i pózniej na basen!

Miłego popołudnia

U nas też są nauki przed chrztem.
Moje włosy nadal lecą, ale to chyba dlatego, że wciąz karmię piersią, a lecą od 2 miesiąca życia Kuby, prawdę mówiąc straciłam już połowę włosów.

Maxwell, skróconą relację wrzuciłam na zamknięty ;)

Pyszczek przewijam głownie na łóżku, ale jak mały leży np na macie to i na macie nam sie zdarzylo pare razy :)

Maxwell no chyba ze tak :)

Mła a powiedz mi kochana jezeli ja urodziłam Fabianka w grudniu a moj został zarejestrowany w lutym to nalezy mu sie ten ojcowski w tej firmie czy juz nie??

Mła: tak, ojcowski :) ja macierzyńskiego nie mam, bo nie pracowałam przed ciążą. W firmie M. jest tak, że niby musza mu dać, ale jak za dużo osób jest na zwolnieniu to po prostu proponują mu inny termin. A, że prce będzie zmieniał i w nowej raczej nei chciałby od razu brac wolnego to teraz jest jedyny czas, żeby wykorzystać to dwa tyg. wolnego :)

Dziewczyny wiekszosc z Waszych pociech jezdzi juz w spacerówkach, jak sadzacie dzieci przodem czy tyłem do kierunku jazdy i czy leza, czy siedza?

Nikus my mamy taki wózek wielofunkcyjny i Fabianek juz jezdzi w pozycji połlezacej buzka do mnie, jak usypia to mu znizam i spi na plasko.

A ja mam pytanko czy wasze dzieci nadal spia na plasko w lozeczkach czy maja juz jakas podusie?

reklama
Do góry