I po wizycie bioderek, nic nie wiemy, z naszego szpitala wysłali nas jeszcze raz do naszego pediatry po nowe skierowanie by zapisać małego na USG, bo dziecko przyszło na świat przez cc, Mela tez przez cc się urodziła a USG jej nie robiłam, no ale ją kiedyś badała inna lekarka ta co wczoraj byliśmy zapisani ale zachorowała. Już zapisałam nas telefonicznie na 26 marca, o matko co za terminy.
Dziś mo0ja córka przy rozstaniu w przedszkolu miała łzy w oczach i, że ona chce do domku
, aż się ździwiłam, ale okazało się że powodem płaczu były pomazane z rana rączki długopisem w domku i się wstydziła, jak jej umyłam, uwaga uwaga śliną-he he, to od razu wesoła pognała z panią.
MŁA czasami mi się wydaje, że każdy facet w pewnym stopniu jest bezmyślnym idiotą i okazują to w najmniej odpowiedniej sytuacji.
ANKUBATOR mojemu K często się zdaża, że nie myśli tylko mówi.
KUPINOSIA mój kupki nie robi od soboty, no raz troszkę zrobił za pomocą termometru i dalej do dziś nic. Pani doktor nam powiedziała, że to normalne, nawet u dziecka na piersi. No nie wiem mnie to trochę niepokoi. Dostaliśmy probiotyk Dicoflor. Ale za to jakie bąki smierdzące puszcza, wczoraj to tak sadził, że jak go na rękach trzymałam to aż mnie "odrzucało".
PHELANIA kup Nutramigen na własną rękę, można bez recepty, tylko drożej kosztuje, a na skazę podobno lepszy. Ja dokarmiam Pepti bo też ma skazę i jak mi się skończy to mleczko N...... kupuję.
MAMCIA my też mieliśmy zagęszczacz kupić bo młody ulewa, dawałam i co efektem tego jest brak kupy od soboty. Na razie go nie daje bo ta kupa a raczej brak mnie martwi.
GOSIA tak tak dawałam EUPHORBIUM, dobre krople, drogawe ale dobre, dawkowałam po jednym psiknięciu do każdej dziurki 3 razy dziennie, potrzymać po nich dziecko 10 minut, potem na brzuszek by chwilę poleżał i odciągać wydzielinę FRIDĄ.