reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Cześć kochane..
Nie odzywałam się od wczoraj, ale weekend spędziłam sobie z moim M. i chyba dobrze nam to zrobiło. Juz dawno tyle żeśmy się razem nie śmiali, mimo że noc była ciężka :-( bo nie mogliśmy spać. M był bardzo zmęczony po meczu, wszytsko go bolało, a ja wiadomo- nocki mam rózne. Nawet Adaś czuł chyba naszą bliskość bo znowu zacząl brykać.. :tak: Brzuch mi twardnieje juz coraz częściej i silniej. Az też boję sie mysleć jaką siłe mają te prawdziwe skurcze.. :szok: poród mnie przeraża, choć im bliżej rozwiązania, tym większe mam wsparcie mojego Misia i dzięki temu się trzymam.

Spijcie słodko dziewczynki.. ;-)

No właśnie! i cały czas ktoś mnie nokautuje. buuu. mam nadzieję, że Was nie zawiodę moje kochane robaczki.Chociaż myślę, że Maxwell mnie wyprzedzi. tym bardziej, że ma białą armię. a ja...ech tylko wycie M. przed norką. hehe. buziaki i dobranoc. idę się dokulać do łóżka.

rojku haha grunt to znalesc winowajcę;p;p
wiecie moze to jest tak jak w "oszukac przeznaczenie" wersja oczywiscie dla cięzarówek przed porodem ... hihi i tak trafi w koncu na wlasciwy tor i zaczniecie rodzic;p;p;p

Cześć dziewczyny, nic nie zaglądałam tu dziś bo praktycznie caly dzień spędziłam w szpitalu, miałam ból brzucha i bałam się że wody mi ciekna. Lezalam 3 godziny pod ktg i miałam różne badania i wieczorem puscili mnie do domu, ale jestem strasznie umeczona i nie mam nawet siły nadrobić tego co tu się u was działo. Mam nadzieję że wszystkie brzuszki i maluszki ok. Buziaki dziewczyny i do jutra!

reklama
Pierwsza z rana melduję się na stanowisku w wersji 2w1. Jak to mówi mój znajomy- dalej w "promocji" :)

Troche wczoraj sobie odpuściłam forum, ale wyjazd do teściowej się "opłacił" - mam całą lodówkę krokietów i sałatki z brokułami więc zadowolona jestem strasznie.

nikuss: też ostatnio ogarnęla mnie panika czy bede potrafiła przeć, ale przcież to jest naturalne, powinno przyjść samo z siebie- taką mam przynajmniej nadzieję:) Damy radę dziwczyny!

Przyznać się zaraz która się w nocy rozpakowała :D

Do góry