reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Gosia, ja nie wiem, po czym Wy rozpoznajecie dziewczynkę na tej fotce, ale dzięki :)

Co do herbaty to jakieś zdzierstwo! Ja kupiłam w sklepie zielarskim Herbapolu opakowanie 25g za 3,50 zł. Właściwie kupiłam 2 i mogłabym Ci jedno zaproponować, ale skoro jutro rodzisz to nie ma chyba sensu ;)

Phelanio, ale chamówy! Jaka ciężarna z ulicy? One same są z ulicy! :/

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczór :-)
ja właśnie się obudziłam bo mnie jakoś zmorzyło. 2godz drzemki dobrze mi zrobiło ale teraz pewnie pół nocy będę się męczyć zanim zasnę.
wy tu o takich słodkościach piszecie a ja nie mam na nic takiego ochoty, nawet na te apetycznie wyglądające ptysie!!
za to się trochę wkurzyłam, poszłam do kuchni żeby sobie odgrzać chińszczyznę, którą dziś robiłam na obiad a tu patrzę, echo, zero, null... M zabrał całość do pracy a mi pozostanie hmmm zjedzenie chleba na kolację! a głodna jestem jako cholera bo jedynie rosół dziś zjadłam...

idę więc na mandarynki , pomarańcze i kiwi :-D ot moja kolacja na dziś!

Phelania- w Medicoverze nie mialam ktg-ja chodze do Medicovera do Atrium, ale jakby co to pamietaj co Ci pisałam wczesniej -jedziesz na IP sciemniasz ze masz skurcze, czujesz słabo ruchy-i łaski Ci nie robią-ktg musza zrobic,

Gosia, ja nie wiem, po czym Wy rozpoznajecie dziewczynkę na tej fotce, ale dzięki :)

Co do herbaty to jakieś zdzierstwo! Ja kupiłam w sklepie zielarskim Herbapolu opakowanie 25g za 3,50 zł. Właściwie kupiłam 2 i mogłabym Ci jedno zaproponować, ale skoro jutro rodzisz to nie ma chyba sensu ;)

ja doskonale widzę już na pierwszym usg widziałam różnicę i podejrzewałam że chłopak (normalnie czarownica) będzie potwierdziło się buziak był zupełnie inny :tak: co do herbatki to tak jak mówisz dzięki ale już mi raczej potrzebna nie będzie:-D teraz się śmieje a zobaczymy co jutro zrobię bo narazie to dupa blada oprócz tego że dziś próba białej ściemy i malin to nic!!!! ale co tam!!! jutro będę się martwić !!!!

Warszawianki i okoliczne Mamuśki :-) Pozwalam wrzucić sobie tutaj i na wątek zakupowy również, żeby nie zginęło ;-) W najbliższą sobotę darmowa inspekcja fotelików samochodowych, pomiędzy 9.00 a 17.00 :tak:

385816_298638860157544_189560451065386_990764_758224823_n.jpg

Aga7602- jak odbiore kwitek od swojej Diabetolog ze mam cukrzyce , to pojade tam na IP ,zobacze w sumie jak sie bede czula narazie nie mam zadnych obaw,maly szaleje w brzuszku, podbrzusze leciutko daje sie we znaki ale jak leze na lewym boku:eek:wiec narazie tragedi nie ma chce poczekac na jakies porzadne skurcze:-Da moze Tobie Gin powiedzial dlaczego tak czesto musisz robic KTG majac cukrzyce ciazowa?
Sergi - dzieki za info przyda sie:-)

Sergi dzięki ale nie wiem czy mnie puszczą już po porodzie do domu ha ha ha :-D:-D:-D

ja sobie jaja robie a ciekawe jakie jutro usprawiedliwienie będę miała !!!!!:zawstydzona/y:

przypomniało mi się jak to lekarz mój dziś że ja to już przygotowana i nastawiona na poród jestem, a ja na to że jak się objecało 50 osobom to trzeba przynajmiej się starać dotrzymać słowa spojrzał dziwnie na mnie i pomyślał pewnie że dużą mam rodzinę :eek:

Ostatnia edycja:
Mam pytanie do dziewczyn z cukrzycą ciążową bo widzę że nie jestem sama. Piszecie o zaświadczeniach od diabetologa. Trzeba takie mieć do porodu? Moja gin jak na razie nic nie mówiła jedynie wpisała mi w kartę ciąży.

Ja na szybciutko...
Super, że wszystkie wizyty były pomyślne. Coś czuję, że Majeczka będzie następna:-p:-)
Ja się kładę, bo..boli mnie brzusio..kąpiel nie ulżyła, więc może..Mój mnie "skomlementował", że chodzę jak kaczka dzisiaj..ale się nie nastawiam..jak coś, dam znać;-)
Buziaki kochane..

reklama
przypomniało mi się jak to lekarz mój dziś że ja to już przygotowana i nastawiona na poród jestem, a ja na to że jak się objecało 50 osobom to trzeba przynajmiej się starać dotrzymać słowa spojrzał dziwnie na mnie i pomyślał pewnie że dużą mam rodzinę :eek:

No bo w pewnym sensie masz. Internetową :)

Do góry