reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Witam Was!
U Mnie też od niedzieli cisza. Jutro M wyjeżdża służbowo :-( Szwagierka w tym czasie chciała Mnie na 3 dni w góry wyciągnąć ale ja się ciutkę boję - taka zmiana ciśnienia - moge się źle czuć . Nie chcę by była sytuacja że ja muszę leżeć bo zdycham a ona sama chodzi po mieście - młodsza jest troszkę.
Więc chyba posiedzę w Warszawce :-(

reklama
asko - ja dokladny termin mam na noc Sylwestrową, ale zobaczymy jak będzie :)

Dziewczyny, nie czuję jeszcze Dzidziusia, czakam na to strasznie! Nawet w nocy mi się śni że Dzidziuś się poruszył.... Jak już będe czuć ruchy na pewno stanie się to takie prawdziwe, namacalne, że on tam jest.

Nie znam też płci dziecka- w polowie sierpnia mam usg i mam nadzieję że wszystko będzie widać. Mam imię dla chlopczyka, nawet kilka, ale nie bardzo wiem jakie wybrać dla dziewczynki. Mamy jakieś propozycje, ale żadne nie jest takie na 100%. Te najulubieńsze koleżanki mi pozabierały :)

Izi kurczę nie wiedziałam dobrze,że napisałaś pewnie,że pójdę ;-) a gdzie to się trzeba zapisywać...????

Kurdę jestem w totalnej rozsypce,chce mi się wyć dosłownie. Pokłóciłam się z Ł kazałam mu spadać,a on odszedł,i po złości pojechał do Krakowa na delegację...nie wykazuje chęci pogodzenia się ani nic...mam po prostu dość...

Ostatnia edycja:
nereida z noclegami w Krakowie jest o tyle problem że turyści wywindowali taaaaakie ceny i dla normalnego polaka teraz jest lipa. Wiele hoteli również posiada inne ceny na każdy dzień (w zależności od dnia tygodnia oraz obłożenia) dlatego jak będziesz sprawdzać ceny mogą być różne w różne dni. To co jest w miarę tanie a wiem że warunki będą ok.: Moon Hostel - noclegi i komfortowe pokoje w Krakowie - Kontakt
http://www.art-mont.com/
http://www.hoteliknawodzie.republika.pl/
http://www.florianska33.pl/pl_ceny,32.html
http://www.hostel70s.com/pl/hostel/o-nas/0

Dalej od centrum ale na pewno poziom dobry bo to hotel sieciowy:
http://www.etaphotel.com/pl/home/index.shtml

Witajcie,

Tez juz sobie wstałam, wypiłam mleczko :-)z kawka i zaraz jakies sniadanko trzeba zrobic. Dzisiaj chodze strasznie zmeczona od rana nie wiem chyba taki dzien - a pogoda ladna. Ogladalam ten filmik z tymi blizniakami niesamowity , wszystko pieknie ladnie tylko to bylo w USA a wydaje mi sie ze tam jest troszke lepszy sprzet niż u nas :tak:watpie czy tu w Polsce dalo by sie uratowac malenstwa ,napewno sa przypadki ale 1 na 1000000 . Ale filmik niesamowity:tak:Ostatnio myslalam na swoim USG pazdziernikowym ,nie dam rady tyle czasu czekac , :-)w polowie wrzesnia sie zpisze ale nie na 4d bo to za duzo kasy a niestety z lekka sie szczypiemy z M przez ten remont,teraz bylismy na 4d i wszystko ok.Ide robic cos do jedzonka bo mi burczy w brzuchuuu:-)
Milego dnia ...

Dzień Dobry Dziewczynki:-)
Ja od 4.30-6.00 nie spałam, nie mogłam zasnąć. Wczoraj też siedziałam do 23.00. Dziś rano maleństwo mnie tak mocniej kopnęło aż sie sama do siebie smiałam:-D:-D:-D
Jutro rano jadę popatrzeć na pielgrzymkę łomżyńską, która kilka lat temu miała odpoczynek u nas, ale KDDIA nie wyraziła zgody na pielgrzymowanie tą trasą bo jest za bardzo ruchliwa i musieli zmienić trasę i będę jechać 10km do nich. Zabieram oczywiście wszystkie dziedzi z rodziny. Tak bym chciała iść w tym roku. Moje dzieci też mnie proszą ale nie mam ich z kim puścić a sama to najwcześniej za jakieś 2-3latka pójdę.

agapa, hm. az nie mogłam uwierzyć w to co przeczytałam wiem ze takie rzeczy się dzieją.. ale ciezko przyjac do wiadomosci ze to się moze dziac w najblizszym otoczeniu.. a jakby nei było to twoja rodzina.
No niestety to jakaś tam moja rodzina. U tego dziecka wykryli wodogłowie, ale ja i tak bym nie usunęła. To tak jakby wybierać blondynkę z niebieskimi oczkami, a jak będzie inaczej to zabić. a teraz marzy o kolejnym dziecku... MASAKRA. Jak rozmawia ze mną nt. kolejnego dziecka to ja tylko spojrzę na swojego męża a on już wie że ciśnienie mi rusza. Ja nawet myślałam o tym żeby adoptować to dziecko bo akurat skończyliśmy kurs na rodzinę zastępczą, ale zrezygnowaliśmy bo jakby się okazało że dziecko będzie się dobrze rozwijało to mogliby nam je zabrać, a to by mnie za dużo nerw kosztowało.

Witajcie kochane mamuśki:-)

Czytam Was, ale napisać nie miałam za bardzo czasu. Ślub za 3 dni a ja jeszcze nie mam sukienki!!Jak dzisiaj nie zadzwonią do mnie ze salonu, że mam przyjść ją przymierzyć to mnie chyba szlag jasny trafi i zrobię im wielką awanturę.:wściekła/y:

Dzisiaj farbowanie włosków, jutro fryzura próbna, w piątek manicure i pedicure.I sobota!!! Bardzo się stresuję...

Co do wagi to widzę, że nie jestem sama z wagą blisko 80 kg. Też się martwię podobnie jak Wy, ale najwazniejsze są dzieci:tak:

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Ps też nie czuję dzieciątka, niech mnie wreszcie skopie hehe
Kochana nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze. A my czekamy na foto:-D

Witam Was!
U Mnie też od niedzieli cisza. Jutro M wyjeżdża służbowo :-( Szwagierka w tym czasie chciała Mnie na 3 dni w góry wyciągnąć ale ja się ciutkę boję - taka zmiana ciśnienia - moge się źle czuć . Nie chcę by była sytuacja że ja muszę leżeć bo zdycham a ona sama chodzi po mieście - młodsza jest troszkę.
Więc chyba posiedzę w Warszawce :-(
Ja tam bym gnała w te góry i to jeszcze nocleg za darmo.

Izi kurczę nie wiedziałam dobrze,że napisałaś pewnie,że pójdę ;-) a gdzie to się trzeba zapisywać...????

Kurdę jestem w totalnej rozsypce,chce mi się wyć dosłownie. Pokłóciłam się z Ł kazałam mu spadać,a on odszedł,i po złości pojechał do Krakowa na delegację...nie wykazuje chęci pogodzenia się ani nic...mam po prostu dość...
witam!!
nie trzeba sie zapisywac tylko na miejscu pewnie trzeba byc troszke w czesniej zeby sie zalapac...
ja tez bede bo zalatwilam juz opieke dla Patryka....
moze sie spotkamy:)
nie denerwuj sie wroci i bedzie dobrze:)

asko - ja dokladny termin mam na noc Sylwestrową, ale zobaczymy jak będzie :)

Dziewczyny, nie czuję jeszcze Dzidziusia, czakam na to strasznie! Nawet w nocy mi się śni że Dzidziuś się poruszył.... Jak już będe czuć ruchy na pewno stanie się to takie prawdziwe, namacalne, że on tam jest.

Nie znam też płci dziecka- w polowie sierpnia mam usg i mam nadzieję że wszystko będzie widać. Mam imię dla chlopczyka, nawet kilka, ale nie bardzo wiem jakie wybrać dla dziewczynki. Mamy jakieś propozycje, ale żadne nie jest takie na 100%. Te najulubieńsze koleżanki mi pozabierały :)

ja tem mam termin na 31.12:):):)witaj w klubie heheeh a skad jestes??

milego dnia...

Cześć dziewczyny:-)

Wczoraj miałam dzień nie do życia... tak mnie strasznie głowa bolała, że aż mnie na wymioty brało:-( dzisiaj się lepiej czuję, ohh ta pogoda nieźle daje popalić, a wy jak się czujecie? Jutro mam badanie na glukoze mam nadzieję, że nie zwymiotuję bo szkoda tego siedzenia i męczarni:-D

izi85 z warszawy.
Moj lekarz (taki dziadziuś juz) smieje się, że "wszystkie doktory pijane będą" :)

Dziewczyny, czy jest ku któraś na Clexane? jak długo to bierzecie, bedziecie brać?

reklama
Do góry