reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
A ja wczoraj byłam na glukozie :) I... przedobrzyłam z cytryną :) Tyle wcisnęłam, że tam żadnego słodkiego nie czułam hehe :) tylko się krzywiłam z kwasu :) Ale spokojnie przeżyłam. Robiłam to badanie już kiedyś i teraz z cytryną zdecydowanie lepiej poszło. Oczywiście spytałam lekarza wcześniej, czy mogę sobie cytrynę wcisnąć i pozwolił, więc może tak spróbujcie. Najbardziej z tej próby to się boję wyników, bo nie chciałabym mieć cukrzycy ciążowej....

Agapa nie mogę się nie denerwować bo sukienka ma być dopiero jutro, a to przecież 2 dni przed ślubem. Widocznie wybrałam bardzo niekompetentny salon sukien :zawstydzona/y: Nie wiem co będzie jak będę musiała mieć jeszcze jakies poprawki. Chyba jutro zrobię dym!!!!!!!

u nas nie tylko nie można cytryny, ale trzeba przynieść swoją glukozę, swoją wodę minieralną niegazowaną i swój kubeczek :-D no i oczywiście zapłacić za badanie hahaha

No ja tez musialam sobie kupic glukoze i jeszcze zaplacic za badanie. GLukoze rozpuscilyby mi panie, ale ja sobie wzielam w termokubeczku juz rozpuszczona z wcisnieta cytryna :)

venus uspokój się poczekaj do jutra może poprawki nie będą konieczne :) bądź dobrej myśli \

kota -dziwnie tam u was jest ja nie widziałam by kobitki przynosiły u nas cały "sprzęt "

reklama
Witajcie!
Też musze zrobić tą glukozę, ale wizja siedzenia 2godziny na poczekalni mnie zniechęca, mam czas do 31sierpnia. :-)

Dziewczyny mam pytanie, jakie wózki macie zamiar kupić, albo kupiłyście? Zastanawiam się nad ABC Design 3Tec i nad X-Landerem. Macie jakieś rady?

Do góry