reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Zabcia przetlumacz M ze to jest komunia i nie chodzi o zastaw sie a postaw sie, bez.przesady.Tablety sa rozne mozna kupic za 200 zl ale i za 500 tak jak piszesz wiec moim zdaniem to baprawde jest prezent ok, mlody napewno sie ucieszy. A jak M malo to powiedz zeby zabral malrgo jeszcze do kina i spedzil z nim troche wolnego czasu tym bardziej ze widuje.go rzadko. Albo niech mu dokupii ladna biblie na pamietake.

Ja zaraz zmykam.do pracy na chwilke a potem musze wlosy zafarbowac zrobic dzieciaka obiad i o 18;30 wychodze na ten wieczor panienski;)

reklama
Fajnie Violett z tym panienskim. Wybaw się. Ja też potrzebuje imprezy-muszę sobie potańczyć, ale najblizsza zapowiada się w maju dopiero.
Jade na 4 dni na szkolenie -forum bhp do zakopanego-bedzie się działo, będzie zabawa.... :-D
No a w czerwcu z Wami :p

witajcie kochane!

u nas troche sie dzieje, Q od soboty unieruchomiony, w piatek po poludniu biegl, poslizgnal sie i upadl, nie wygladalo to strasznie, ale plakal okrutnie, inaczej niz zawsze... i ciagle pokazywal na stope, ze go boli, wiec szybko spakowalismy go do samochodu i M. pojechal z nim na IP na przeswietlene, czekali 2 godziny, dochodzila 20ta, Kuba zaczal byc spiacy, nikt nie chcial ich przepuscic w kolejce, nawet babka z rejestracji... wiec przyjechali do domu, posmarowalam Kubie stope altacetem w zelu i bz problemu poszedl spac, ale rano nadal nie mogl stanac na stopke :( wiec znow wycieczka na IP, tym razem tylko godzina czekania i diagnoza: skrecony i naderwany staw skokowy. chcieli mu noge zagipsowac, ale ja wczesniej uczulilam M., ze absolutnie zadnego gipsu jesli nie ma zlamania, albo orteza albo szyna albo wypis na wlasne zadnie i kupujemy stabilizator w sklepie medycznym. I udalo sie, Q ma szyne i bandaz, do srody. Zmieniam mu ten bandaz 2x dziennie, bo niemilosiernie sie poci, pewnie w gipsie by juz byl poodparzany.
A Q jest bardzo dzielny, BARDZO!!! madry i kochany chlopczyk, wie, ze nie moze stawac na ta stopke, wiec raczkuje, czolga sie, nie marudzi, bawi sie ladnie w miejscu, jest przekochany. Az mi go szkoda, jak patrzy za innymi dzieciakami, ktore biegaja wkolo, dzis go do piaskownicy wynieslismy, wór na stópkę, bawił sie fajnie, ale szkoda mi go bylo niesamowicie, jak wodzil wzrokiem na biegajacymi dzieciakami, serce peka. No ale jeszcze tylko 3 dni.

Sosnowiczanka, my mamy metalowy rowerek.
Netka, ja tez lubie kolor wlosow tej Magdy. I nadal marze o blondzie!!! eh..
Violett, pamietam, ze Kuba kiepsko zniosl przeprowadzke, ale on mial rok wtedy, strasznie to wspominam.

Oj Kota - współczuję i buziaczki dla Kubinka - dzielny chłopczyk.

A ja się chwalę - jesteśmy bezsmoczkowe:-):-) Udało się przez weekend. W piątek Niania położyła spać Zu bez smoka i w sumie pociągnęłam temat wieczorem i przez cały weekend - smoczek "oddaliśmy" Małej dzidzi :-p:cool2:
Nie myślałam o tym teraz i byłam nieprzygotowana (w sumie to nie wiem na co) i tu tak nagle, szybka decyzja i myk....poszło.

Kota- biedny Q, oby noga szybko wróciła do zdrowia
Ewka- taki spontan jest najlepszy. Ja myślałam, że u nas taki spontan będzie z pieluchą, ale niestety Koko nie garnie się do odpieluchowania, także czekamy na cieplejsze dni i już wtedy nie odpuszczę.

U nas bez zmian. P w pracy, a my z młodą w domu. Zapowiadają ładną pogodę także koło południa wybierzemy się na dwór.
Miłego dnia :))

Hej!!

Kota- Q jest bardzo dzielny!!!!!!!!!!

27 0... - ja teraz tez czekam z odpieluchowaniem na ciepłe dni, bo nie udało się wcześniej, a teraz większość dnia na podwórku siedzimy, to zasikane majty nie byłby dobrym pomysłem...za zimno.

Ewa - gratulacje, my smoczek pewnie będziemy mieli do 18-stki;-)

Byliśmy w trójmieście. W sumie wyjazd taki sobie... zbyt krótko, aby na nowo nauczyć się przebywać z sobą sam na sam... Ogółem moje przemyślenia dalekie od sielanki. Za młodym strasznie tęskniliśmy i chyba wyjazd , to albo w 3 albo sama.

Co do włosów, to ja chyba jednak wracam do ciemnych .... :cool2:

Hej Wam
Dawno mnie nie było ale same wiecie jakie zawirowania u mnie ostatnio.
W wolnej chwili opiszę na grupie.

Kupiłam Młodemu rowerek biegowy, metalowy i fajnie mu idzie. Chciałby wszędzie jeździć, dobrze ze mieszkanie duże :-)

No i Młody już tydzień w przedszkolu :-)

Hej Wam!
Żabciu tablet jest dobrym pomysłem, 500zł to jest bardzo duży wydatek...!!
Kota bardzo mi przykro z powodu Kubusia nóżki. Jak jest dzisiaj?Lepiej?(co do włosów zrobiłam blond ale jest rewelacja!)
Ewka super, że smoczek odstawiony!A tego Zakopanego zazdroszczę!
Viola jak tam balety?
Milva o tak o?Ciekawe jak by mój wyjazd z P wyglądał hahahahhahahahahah....
Inka dużo się dzieje!Czekam na zdanie relacji na grupie!

Ninka troszkę z lekkim katarkiem poszła do żłobka ale jutro to się zastanowię czy pójdzie, zależy od tego jak będzie z Nią po południu!
Ja w pracy zdycham, zaraz chyba walnę druga kawę, bo padam na pysk. W domu trzeba u mnie zrobić porządki, bo aż nerwy biorą, taki meksyk... w szafach i wogle... można nogę złamać!Więcej na grupie!

Witajcie :-)

Smarkam się jak porąbana nie rozstaję się z rolką papieru toaletowego przebimbałam cały dzień w domu bawiąc się z dziećmi i siedząc na sofie nic nie zrobiłam brudno jak cholerka :/

No i kupiłam tableta była promocja ze 100 F na 50 F także zostało jeszcze na coś jeszcze i będzie to medalik pewnie jakiś.

Od kilku dni żyję w stresie dostaliśmy paszport dla Kacpra ale nie odesłali nam naszych dowodów a 16 kwietnia mamy lecieć do PL.

Dziewczyny dajcie linka do jakichś rowerków biegowych co kupujecie.

kota żeby nóżka szybko się Kubinkowi zagoiła super że jest taki dzielny buziaczki dla przystojniaka.

Wstyd się przyznać ale nie pamiętam przez jaki program się wrzuca na zamkniętym fotki dajcie jakiś link bo chciałam pokazać chłopaków i nie mam jak wgrać fot :/

reklama
Siemka. U nas narazie jakoś tam leci. Miki w miarę zdrowy, tzn zdrowy tylko ma maleńki katarek, który nas oddala od zrobienia mu badań. Cieszę się chwilą. Jutro jedziemy z nim na badanie słuchu i ciekawe co mu wyjdzie. W sumie jestem spokojna, bo miał już robione w CZD, no ale nigdy nic nie wiadomo. Od poniedziałku Wiki turnus. Przeraża mnie codzienne jeżdżenie i to z Mikołajem:crazy: W środę mamy Mai imieniny więc jutro muszę zrobić kilka ciast, ale robię takie szybkie.

Dostałam propozycję od naszego młodzieżowego chóru parafialnego zaśpiewania z nimi na Triudum Paschalnym. Oczywiście się zgodziłam. Troszkę się oderwę od codzienności.
To tyle u nas. Jutro napiszę jak wyszło badanie.

Kota życzę zdrówka dla Kubinka

Do góry