reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Hejka dziewczyny:)

Milva- nie wiń, się tak jak dziewczyny pisały, mega ciężko upilnować nasze czorty, oby rączka się szybko zagoiła i Twoje oko także, trzymaj się,
Kupinosia- zdrówka dla dziewczyn, jak Olka była teraz tak bardzo chora i tak samo wysoko gorączkowała też dostała mocny antybiotyk- ale juz po 2 dawkach ładnie temp zaczęła spadać i potem już nie rosła wyżej niż 38,5-7 a nie jak wcześniej 40. Mała też raz mi zwymiotowała po niecałej godzinie- zadzwoniłam do lekarki, i ona mi powiedziała że jak zwymiotowała po poł godzinie i więcej to większość antybiotyku się wchłonęła i nie dawać następnej dawki, jak wymioty sa zaraz po podaniu to dać jeszcze raz.
Netka- zdrówka dla Ninki- mega dzielna z niej dziewczyna-wychodźcie już z tego szpitala
Violett-dla Fabianka i Mariki też zdrówka-żeby na katarze się skończyło.

To ja się pochwalę-że dostałam tą pracę o której tu już wspominałam-mega się cieszę, mała firma, przyjazna kobietom z dziećmi, dobrze płacą-ciesze się jak dziecko,

reklama
Aga super gratuluje!!!;)

Netka ja ostatnio tez jem bardzo malo, dzisiaj zjadlam pol tosta o godz.13 i tyle. I nie jestem nawet glodna. Tyle ze u mnie waga.stoi w miejscu a.Ty jak mowisz.chidniesz.wiec jedz bo nam znikniesz wkoncu!!

Dziewczyny zdrowka dladzieciakow:**
Aga gratulacje:)
Milva nieobwiniaj się to naprawde nie Twoja winabiednyBartuś mam nadzieje ze oko szybko wydobrzeje :*
Netka wychodźciejak najszybciej dzielna Ninka:* to siostra też siedzi w szpitalu??
Agapa naszadzielna mamusiu zobaczysz po burzy zawsze wychodzi słonce i u Was też skończąsię choroby :*
izu zdrowka:*

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka życzę!!!!!
My od soboty też zaliczamy się do tego grona niestety (dokładnie pisząc to E. się znajduje).
Znów oskrzela, ale inhalacje szybko zadziałały i już od poniedziałku mega poprawa. Tym razem E. pochodziła niecałe dwa tygodnie do żłobka, ech...
Jest coś na rzeczy, bo u nas w placówce przez ostatni tydzień też połowy dzieci nie było.
No nic trzeba się cieszyć, że udało nam sie tak szybko załagodzić choróbsko.

Jaka tu cisza....
Piszę tu, bo nie wszystkie wchodzicie na grupę. Ustaliłyśmy mniej więcej termin i miejsce wyjazdu. Jutro kolega ma dzwonić na to rancho czyli do swojego sąsiada i zapytać o oba terminy czerwca czy ma jeszcze wolne, jak wygląda zaliczka itp. Potrzebuje znać ile nas pojedzie tzn czy to będzie do 8 osób czyli 1 domek czy więcej i trzeba rezerwować 2 domki. Proszę zatem przemyśleć wyjazd, przetrawić, powiadomić męża, że jedziecie i zapisać się na listę.
Kto napisze do Mła?

Faktycznie cisza tu... jestem w domu. choruję ja i mały. jakoś dajemy radę. muszę wykurować się, bo co by się nie działo muszę w poniedziałek być w pracy. samopoczucie dupowate,ale cóż mogło być gorzej gdyby nie bajki to chybabym z tymkiem oszalała. na szczęście bajki go wręcz hipnotyzują, gada do telewizora jak mój M. w trakcie meczu. hehe. też dla wszystkich zdrówka życzę. buziole.

Hej!
U nas ze zdrowiem tez lipa, cos sie wykurowac nie moge. Dzieci nadal katar do ziemi

Jutro mam.egzamin, w niedziele tez. Przyjezdza do nas brat P zeby zostac z dziecmi bo oczywiscie moi " wspaniali" rodzice nie.zostana z.dzieciakami jutro przez 3 godziny;/

reklama
Violett - rodzice znowu dali popis widzę :no:

Netka - jak tam?

My mamy teraz jeździć co drugi dzień, uff ... młody złapał oczywiście coś i katar do pasa:no: Następna nieprzespana noc przed nami...Wyjazdy, moje oko, leki itp pochłonęły pół pensji już, nie wiem jak dociągniemy do końca miesiąca.... A miał ten rok się lepiej ułożyć ehh

Do góry