2701 tak Ninka je kanapki ale jeśli jest to np jakieś smarowidło typu dżem czy serek na kanapkę. Wtedy je, gryzie normalnie a jak ma wędlinę, to muszę jej pilnować
, bo rozbiera na czynniki pierwsze albo po prostu kroję jej kanapkę na takie mini kawałki prosto do buzi-wtedy nie ma problemu.
Nastazja no ja doczekać się nie mogę z tym Szczyrkiem
Mmmm
Kota dawaj fotki blondyno!
Maleństwo hahahah ciekawe jak teściowa w następnym roku zareaguje na swój prezent z okazji DB.
Izu zdrówka dla Tymka!
U nas ok. Ja praca-Nina żłobek. Oprócz tego pełna chata. Mała Viv troszkę choruje(może zęby)bo gluty idą i gorączkuje do tego zdarzają się kupki rzadkie... no ale... Siostra z synkiem jest druga
))Boże jak ja kocham Mikołaja!W sumie wychowywał się ze mną, ma już 11 lat
Jest tak dobrze wychowany, że wychodzę z podziwu. Jakie on ma słownictwo, jak się zachowuje... Na serio to sukces wychowawczy mojej siostry i jej męża i mam nadzieję, że też będę tak potrafiła. Mikołaj oprócz tego przystąpił ostatnio do testu na inteligencję i jeśli jego IQ będzie takie jakie przypuszczają, dostanie się do elitarnej klasy w kolejnej szkole. Teraz jest w najlepszej, gdzie brakuje mu 16% do najlepszego wyniku w NYC...także 3mam kciuki! Przedmioty ścisłe, Języki obce-dla niego pestka. Jestem taka dumna... a Ninka jak za nim przepada!!!!!!!!!!O matko obcałowuje go i non stop tuli. Chyba nie muszę mówić, że ja też Go normalnie jak syna swego rodzonego obściskuje. W lato przyleci na miesiąc
a ja nie mogę się doczekać, jak Mikołaj i Viv wyjadą, to Nince serce pęknie!Mnie też!