reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

reklama
Sosnowiaczanka noniestety jeszcze karmie żeby przestać musiałabym gdzieś uciec na 3 dni a toodpada bo sama prawie cały czas z mała jestem a mała cwaniara za żadne skarbynie Pojdzie spać bez cyca będzie siedziała tak długo póki nie dostanie takimały terrorysta chyba będę do 18 karmic:p
Agapa trzymamkciuki za znalezienie fundacji i żeby problemy ze zdrówkiem Mikiego jaknajszybciej się skończyły
Ewka a synekbrata ile ma lat?

nie mam już siły do tego mojego małego diabełka w ogóle się nie słucha brrr

Hej moje drogie:)

Miałam dziś randkę z mężem :) Byliśmy w kinie, na "Wkręceni" jak ktoś lubi komedie to polecam, mozna było się nieźle pośmiać:)

Malenstwo to u ciebie jest tak jak było u mnie z Alankiem. Bez cyca nie umiał usnąć. Pewno gdyby nie to ze ze względów zdrowotnych musiałam go odstawić to do dziś bym karmiła. Jak Alan szedł spać to musiał go M usypiać bo mnie za koszule ciągnął domagając się cyca :/

Ewka współczuje synkowi twojego brata. Wiem sama z własnego doświadczenia ze na rozwód rodziców dzieci w zadnym wieku nie są przygotowane i to zawsze boli. Nawet mając ćwierć wieku i posiadając swoją rodzinę :-(

Nastazja a jak tam twój M w nowej pracy??? Zadowolony?

Aga trzymam kciuki za tą nową pracę!!!

Mła jaki piękny avatar ;) Znowu trzeba się bedzie przyzwyczaić;)

M przemalował mi scianę w salonie. Dziś tylko jedną scianę zamalował, jutro drugą. A moze w przyszły weekend dwie kolejne... :) Rozmarzyłam się, M mnie zabije jak bede chciała jeszcze tamte malować. Mam nadzieje ze to białe wino ładnie bedzie wyglądało w połączeniu z zielenią. Bo łazienke czeka... Na suficie wiszą juz profile tylko płyt nie ma czasu do nich dokręcić...

Aluś późno dzis zasnął. oby daał mamusi rano pospać..

Prawie bym zapomniała:
Wczoraj wybrałam się na siłownię z kolezanką. Dzis mam zakwasy jak cholera. Nogi mnie bolą jak diabli. I tak sie zastanawiam gdzie idzie spalić więcej kalori? Siłownia? Fitnes??? Tu gdzie chodziłam ostatnie 4 miesiące jest tylko fitness i zumba, i mam dwie minuty piechotą. Na tą siłownie mam ok 10 minut spaceru, jest siłownia, fitness i jakies nowoczesne tance typu jezz, dance hall itp. W sumie do pierwszego klubu mam blizej, ale nie wiem czy siłownia nie była by lepsza, jak myślicie???

Przepraszam dziewczyny, że w ogóle nie odzywam się, ale u mnie kompletny brak czasu. Ciągle wyskakują jakieś problemy. Teraz np sąsiad zaczyna wymyślać jakieś bzdety, już głowa pęka od tego wszystkiego.

Koko na szczęście zdrowa, odpukać, aby nie zapeszyć. Robi się z niej mała gaduła. Czasami nie słychać co mówia w tv, bo mała gaduła tak nawija.

P miał miesiąc wolnego, ale wraca już do pracy. Co miał zrobić w domu, to zrobił, a teraz juz niech jedzie do pracy, bo się błąka bez celu.

Starszy braciszek(ten po przebojach z kręgosłupem) wraca we wtorek do Anglii. Młodszy natomiast dostał umowę w tej firmie transportowej co tato, także jadą w poniedziałek w trasę.
Wszyscy wracają do swoich obowiązków, a my z młodą będziemy kisić się w domu, bo pogoda już paskudna, będziemy czekać na piekną wiosnę.

aha zapomniałam napisać, że Koko dostala od babci i dziadzia nowe łóżko na "duziej dziewcinki" Pierwsza noc w nowym łóżu już za nami, Koko zachwycona.

Przepraszam jeszcze raz za nieobecność, ale ostatnio jakoś czasu ciągle brakuje.

Buźka :*

Sosnowiczanka są rożne opinie, rożne szkoły i każdy doradzi inaczej, jeśli zależy Ci na zrzuceniu kg to w Twoim przypadku lepszy jest fitness. Siłownia jest bardzo dobra gdy połączysz to z mądrze prowadzoną dietą, jednak na efekty jakie byś chciała musisz czekać dłużej. Fitness czyli ćwiczenia cardio dadzą szybsze efekty. Polecam ćwiczenia interwałowe.
Sama zaś jestem zwolennikiem siłowni :-)

reklama
hej kochane,

Sosnowiczanka, zazdroszczę Ci strasznie randki z mężem…. ciekawe kiedy mnie taki zaszczyt spotka, pewnie nieprędko.
już wiem co to za sztuka zakropić dziecku oczy. ehhh, porównywalna walka, jak z wyciąganiem glutów. masakra...

Nastazja, jak remont? wrzuć jakieś inspiracje, zdjęcia, pomysły do naszego "domowego" wątku :))

my dziś mieliśmy jakieś apogeum buntu dwulatka, to był ciężki, naprawdę ciężki dzień, jestem przeraźliwie zmęczona, na szczęście dzieci już śpią.

Mła, piękny avatar :)

Do góry