reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Kota, Q postawił na swoim, szkoda tylko że pomysł był lekko destrukcyjny :D No ale może następnym razem zagoni wszystkich do roboty. To dopiero będzie kierownik! ;)

Net-ka, słodziak z te Twojej Ninki. Od dawna to wiadomo. A ona od dawna wiedziała, jak potraktować tatusia ;p ;)

Kupinosia, znów się mijamy. Byłam w PKiN 6 grudnia :) Moja Ema nie robi scen w miejscach publicznych, ale pewnie przyjdzie i na nią czas. Póki co potrafi się zaciąć i nie odzywać przez 3h. Wczoraj, kiedy przyszła druga tura urodzinowych gości, których rzadko widują, a oni mieli ochotę uczcić jej kolejne urodziny, milczała jak zaklęta. Anioł po prostu ;)

Milva, to może nie Bart był u Was w łóżku, tylko Wy u niego???? :)

A moje dziecko znów mądrzejsze od mamusi. Zaczęła dzisiaj kaszleć (tzn. jedna seria) i zaniepokoiła mnie tym. Pytam "Ty kaszlesz?". A ona na to "Mam. Nadzieję. Ze. Nie będę. Chola" :szok: Zdanie było urywane, bo właśnie podskakiwała na łóżko "pod chmulki, a nawet sufit" :)

Zuzinku, rośnij zdrowo na pociechę mamusi i tatusia! Baw się dużo, śmiej jeszcze więcej, a bunt zostaw sobie na osiemnastkę! :) :*
Jutro mogę mieć mało czasu, więc i Tobie Mikołajku życzę wspaniałego kolejnego roku, cudownej siostrzyczki i dobrego startu w roli Starszego Brata! :* :)

reklama
Sosnowiczanka, usmialam sie do lez z Waszego poranka :)
Agapa, faktycznie leniuszek z Twojego M :) weszlam szybko na bb zeby wkleic Ci ten link z mysla o Mikolaju: My Full House: Diagnoza Helenki
Bardzo ci dziękuję za ten link. Muszę to sobie zanotować i spytać o to lekarza.

Hej ;)

Dziewczyny teraz tez jest to dla mnie smieszne, ale wczoraj rano, uwierzcie do śmiechu mi nie było. Jedynie padłam na pytanie M czy ma coś na plecach :-D

Agapa faktycznie wygodny ten twój M, na urodziny proponuję mu kupić jednorazowe tacki i łyżeczki, zeby nawet zmywarki nie musiał otwierac :-)

Uciekam na tabatę, jeszcze wam wrzucę cos na mama ma wolny czas ;)
Dokładnie w tym samym momencie wybuchłam śmiechem co ty :-D
A z tym prezentem urodzinowym to niezły pomysł. Jak nie zapomnę to mu taki kupię.

Mikołaju!!! Zdrówka i szczęścia ;* w dniu urodzin drugich ;)
9593035-partia-balony-w-ksztaa--cie-serca-urodzinowe-uroczystoa--ci-dekoracji-wielokolorowy-czer.jpg
Wszystkim zaś z okazji zbliżającego się Nowego Roku życzę wszystkiego co najlepsze. By rok 2014 był lepszy niż 2013!
93351_lampki-dwie-szampana.jpg

Załączniki

• 9593035-partia-balony-w-ksztaa--cie-serca-urodzinowe-uroczystoa--ci-dekoracji-wielokolorowy-czer.jpg
    9593035-partia-balony-w-ksztaa--cie-serca-urodzinowe-uroczystoa--ci-dekoracji-wielokolorowy-czer.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 28
  • 93351_lampki-dwie-szampana.jpg
    93351_lampki-dwie-szampana.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 29
Wczoraj zapomniałam o najważniejszym !
Wszystkiego Najlepszego, samych wspaniałości dla Emilki, Zuzi i Mikołajka !!!

Agapa-
to faktycznie niezły legacik :)
Kota
- ja też zostawiam młode, niech sie docierają same. Tylko czasami słyszę jak Ola mówi coś przez zęby a za chwile Kaśka płacze i już wiem że nie kupię bajki że sie właśnie uderzyła SAMA
Mła- to nawet nie był atak złości ( na szczęście) tylko chciała sie pogapić na skejtów. Histerii dostała za to gdy była trzeba wsiadać do auta i wyła całą drogę...oj lepiej żeby Emi nam nie chorowała !
Milva- jak Bartuś ?

Wczoraj to miałam KOSZMARNY dzień przez humory dzieci....Kaśka nie dała zdjąć pieluchy po nocy. Wyła z godzinę i chciała wyjąć z kosza brudną pieluchę- to na dzień dobry.

Raz na parę miesięcy wpadamy do MacDonalda i dla dzieci kupujemy te ichnie zestawy z zabawką, bo to frajda nie z tej ziemi ! Wczoraj Ola zgubiła misia ze swojego zestawu. Rozpacz i żałoba na całego ! Narysowała już cały plik z podobizną misia. Podyktowała mi treść i dziś mamy rozwieszać ogłoszenia. Nie odpuści mi.

Co do prezentów to u nas podobnie jak u Ewki. Zabawki po starszej siostrze. Przed Świętami Kaśka pozwoliła mi opylić trzy sztuki. U nas największym hitem była koparka. Kupiłam taką wypas zdalnie sterowaną. Wiedziałam że M będzie zachwycony a i mała piszczała z radości biegając za koparką która sama jeździ. W październiku byliśmy u kuzyna 2letniego który miał dokładnie taką samą a nie dał Kasi nawet dotknąć. Wtedy właśnie postanowiłam że kupię tym bardziej że widziałam oczarowanie w oczach tatusia -koparka śpi obok jego, tzn po jego stronie łóżka (na szczęście na podłodze )

Udanego wskoku do Nowego Roku i wszelkiej pomyślności w 2014 r !!!

reklama
Witajcie Dziewczyny, piszę właśnie prawdopodobnie ostatni post w tym roku więc na wstępie chciałabym życzyć Wam i naszym wspaniałym Grudniaczkom wielu cudownych chwil w nadchodzącym nowym roku, dużo zdrowia przede wszystkim ale też spokoju i miłości. No i mam nadzieję, że nadal będziemy razem w tym 2014 roku! Udanej zabawy Kochane ;-)

My spędzamy sylwestra w domu, ale nie ważne gdzie a ważne z kim, więc tym bardziej cieszę się że będą ze mną najważniejsze osoby w moim życiu czyli A. i M. Winko się chłodzi, kolacja zrobiona więc lecę do chłopaków moich.

Jeszcze raz was ściskam! Buziaki :* Pa

Do góry