reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kota, Q postawił na swoim, szkoda tylko że pomysł był lekko destrukcyjny :D No ale może następnym razem zagoni wszystkich do roboty. To dopiero będzie kierownik! ;)

Net-ka, słodziak z te Twojej Ninki. Od dawna to wiadomo. A ona od dawna wiedziała, jak potraktować tatusia ;p ;)

Kupinosia, znów się mijamy. Byłam w PKiN 6 grudnia :) Moja Ema nie robi scen w miejscach publicznych, ale pewnie przyjdzie i na nią czas. Póki co potrafi się zaciąć i nie odzywać przez 3h. Wczoraj, kiedy przyszła druga tura urodzinowych gości, których rzadko widują, a oni mieli ochotę uczcić jej kolejne urodziny, milczała jak zaklęta. Anioł po prostu ;)

Milva, to może nie Bart był u Was w łóżku, tylko Wy u niego???? :)

A moje dziecko znów mądrzejsze od mamusi. Zaczęła dzisiaj kaszleć (tzn. jedna seria) i zaniepokoiła mnie tym. Pytam "Ty kaszlesz?". A ona na to "Mam. Nadzieję. Ze. Nie będę. Chola" :szok: Zdanie było urywane, bo właśnie podskakiwała na łóżko "pod chmulki, a nawet sufit" :)

Zuzinku, rośnij zdrowo na pociechę mamusi i tatusia! Baw się dużo, śmiej jeszcze więcej, a bunt zostaw sobie na osiemnastkę! :) :*
Jutro mogę mieć mało czasu, więc i Tobie Mikołajku życzę wspaniałego kolejnego roku, cudownej siostrzyczki i dobrego startu w roli Starszego Brata! :* :)

reklama
Sosnowiczanka, usmialam sie do lez z Waszego poranka :)
Agapa, faktycznie leniuszek z Twojego M :) weszlam szybko na bb zeby wkleic Ci ten link z mysla o Mikolaju: My Full House: Diagnoza Helenki
Bardzo ci dziękuję za ten link. Muszę to sobie zanotować i spytać o to lekarza.

Hej ;)

Dziewczyny teraz tez jest to dla mnie smieszne, ale wczoraj rano, uwierzcie do śmiechu mi nie było. Jedynie padłam na pytanie M czy ma coś na plecach :-D

Agapa faktycznie wygodny ten twój M, na urodziny proponuję mu kupić jednorazowe tacki i łyżeczki, zeby nawet zmywarki nie musiał otwierac :-)

Uciekam na tabatę, jeszcze wam wrzucę cos na mama ma wolny czas ;)
Dokładnie w tym samym momencie wybuchłam śmiechem co ty :-D
A z tym prezentem urodzinowym to niezły pomysł. Jak nie zapomnę to mu taki kupię.

Mikołaju!!! Zdrówka i szczęścia ;* w dniu urodzin drugich ;)
9593035-partia-balony-w-ksztaa--cie-serca-urodzinowe-uroczystoa--ci-dekoracji-wielokolorowy-czer.jpg
Wszystkim zaś z okazji zbliżającego się Nowego Roku życzę wszystkiego co najlepsze. By rok 2014 był lepszy niż 2013!
93351_lampki-dwie-szampana.jpg

Załączniki

• 9593035-partia-balony-w-ksztaa--cie-serca-urodzinowe-uroczystoa--ci-dekoracji-wielokolorowy-czer.jpg
    9593035-partia-balony-w-ksztaa--cie-serca-urodzinowe-uroczystoa--ci-dekoracji-wielokolorowy-czer.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 32
  • 93351_lampki-dwie-szampana.jpg
    93351_lampki-dwie-szampana.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 31
Wczoraj zapomniałam o najważniejszym !
Wszystkiego Najlepszego, samych wspaniałości dla Emilki, Zuzi i Mikołajka !!!

Agapa-
to faktycznie niezły legacik :)
Kota
- ja też zostawiam młode, niech sie docierają same. Tylko czasami słyszę jak Ola mówi coś przez zęby a za chwile Kaśka płacze i już wiem że nie kupię bajki że sie właśnie uderzyła SAMA
Mła- to nawet nie był atak złości ( na szczęście) tylko chciała sie pogapić na skejtów. Histerii dostała za to gdy była trzeba wsiadać do auta i wyła całą drogę...oj lepiej żeby Emi nam nie chorowała !
Milva- jak Bartuś ?

Wczoraj to miałam KOSZMARNY dzień przez humory dzieci....Kaśka nie dała zdjąć pieluchy po nocy. Wyła z godzinę i chciała wyjąć z kosza brudną pieluchę- to na dzień dobry.

Raz na parę miesięcy wpadamy do MacDonalda i dla dzieci kupujemy te ichnie zestawy z zabawką, bo to frajda nie z tej ziemi ! Wczoraj Ola zgubiła misia ze swojego zestawu. Rozpacz i żałoba na całego ! Narysowała już cały plik z podobizną misia. Podyktowała mi treść i dziś mamy rozwieszać ogłoszenia. Nie odpuści mi.

Co do prezentów to u nas podobnie jak u Ewki. Zabawki po starszej siostrze. Przed Świętami Kaśka pozwoliła mi opylić trzy sztuki. U nas największym hitem była koparka. Kupiłam taką wypas zdalnie sterowaną. Wiedziałam że M będzie zachwycony a i mała piszczała z radości biegając za koparką która sama jeździ. W październiku byliśmy u kuzyna 2letniego który miał dokładnie taką samą a nie dał Kasi nawet dotknąć. Wtedy właśnie postanowiłam że kupię tym bardziej że widziałam oczarowanie w oczach tatusia -koparka śpi obok jego, tzn po jego stronie łóżka (na szczęście na podłodze )

Udanego wskoku do Nowego Roku i wszelkiej pomyślności w 2014 r !!!

reklama
Witajcie Dziewczyny, piszę właśnie prawdopodobnie ostatni post w tym roku więc na wstępie chciałabym życzyć Wam i naszym wspaniałym Grudniaczkom wielu cudownych chwil w nadchodzącym nowym roku, dużo zdrowia przede wszystkim ale też spokoju i miłości. No i mam nadzieję, że nadal będziemy razem w tym 2014 roku! Udanej zabawy Kochane ;-)

My spędzamy sylwestra w domu, ale nie ważne gdzie a ważne z kim, więc tym bardziej cieszę się że będą ze mną najważniejsze osoby w moim życiu czyli A. i M. Winko się chłodzi, kolacja zrobiona więc lecę do chłopaków moich.

Jeszcze raz was ściskam! Buziaki :* Pa

Do góry