kota-behemota
Q & H team
laski z Kato i okolic, moj kolega szuka pracownika do swojej firmy Asystent ds. Public Relations, Klient Praca.Gratka.pl, Katowice
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój Miki chodzi w majteczkach (Majki bo swoich ma tylko 4szt, a nie byłam przygotowana że zacznie tak szybko wołać) i w spodenkach dresowych albo w samych majtach. Dziś w CZD też wołał siku :-) Praktycznie on już cały czas woła i nie chce robić w pampka. Chociaż jeden pozytyw u tego mojego szatanka. To tyle optymistycznego z wizyty w CZD, reszta niezbyt optymistyczna, ale to już na WIZYTOWYM.Dziewczyny jak wyglada u Was puszczanie dzieci bez pieluchy? Zakładacie im majtki, na to np dresy czy jak?
Chce spróbować z Młodym.