reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

reklama
Kota, jeśli Twój M we śnie był kierowcą autobusu, to mogłam być ja, bo śniło mi się, że kierowca pokazywał coś pasażerom przez szybę i niby niechcący opierał się o mnie, a potem nie wiem jak, ale siedziałam już u niego na kolanach :D Tylko nie mów M ile mam lat, bo od razu się wyprze :D

Ja założyłam pieluchę młodemu po tym jak mi nasikał na łóżko:dry: w ogóle nie woła , a nawet siedzi mokry i mu to nie przeszkadza... na razie chodzi w pieluszce i pytam czy chce siku , spróbuję bez jakoś po nowym roku, gdy nie będę miała tyle na głowie.

Zabrałam się za gruntowne sprzątnięcie kuchni...zaczęłam o 9 i dopiero skończyłam, Bartek był średnio pomocny:cool:,jeszcze zostałą podłoga, ale to jak młody pójdzie do babci po 17. Udekorowałam kuchenne okno na święta i zaczepiłam lampki na szafkach - milutko się zrobiło:tak: Chyba będę codziennie robić jedno pomieszczenie, bo na raz potem nie wyrobię się...

aaaa idę na Sylwestra!! Do hotelu, gdzie gra Tz , nigdy nie byłam na takiej oficjalnej imprezie:-p Nie mam się w co ubrać:sorry2:

Mla, wiesz, ja jestem od M starsza :) chyba takie lubi :)) a nie wiem czy to dzialo sie w autobusie, przyznal sie tylko do tego ze miala dziecko :)
Milva, polecam podklady pod przescieradla, ratuja lozka przed wilgocia.
mega zazdroszcze Ci imprezy sylwestrowej!!!

Hhahahahahhaha Mła hahahah cwana jesteś ;) nie wiedzieć kiedy, a znalazła się na kolankach oj TY ;)
Milva ale fajnie -będzie imprezka ;). Ja też idę-wstępnie-sama to sama ale może poznam nowych ludzi, tzn będę z paczką, między innymi z moją nową kierowniczką i tak dalej. Ja mam za to multum kreacji ale bez szału jakoś. Muszę tylko sexy rajstopy kupić haha takie "udawane" pończochy.
Spać mi się chce. Zjadłam dziś gorący kubek, wypiłam kawę i filiżankę mleka. Rozwalam swój żołądek... się nie zdziwię jak kiedyś poważnie zachoruję na żołądek właśnie... stres plus złe odżywianie. To moja zmora, przez to czuję wielkie zmęczenie. Czekam Świąt, chce odpocząć z moją Kluską się wymiłować;)

Dziewczyny jak wyglada u Was puszczanie dzieci bez pieluchy? Zakładacie im majtki, na to np dresy czy jak?
Chce spróbować z Młodym.
Mój Miki chodzi w majteczkach (Majki :-D bo swoich ma tylko 4szt, a nie byłam przygotowana że zacznie tak szybko wołać) i w spodenkach dresowych albo w samych majtach. Dziś w CZD też wołał siku :-) Praktycznie on już cały czas woła i nie chce robić w pampka. Chociaż jeden pozytyw u tego mojego szatanka. To tyle optymistycznego z wizyty w CZD, reszta niezbyt optymistyczna, ale to już na WIZYTOWYM.

reklama
Prepraszam, ze Was zaniedbałam ale choroba zaatakowała z nienacka:cool2: Zapalenie gardła +jelitówka i przez 4 dni nie wiedziałam jak się nazywam. Teraz nadrabiam jedzenie bo spodnie mi spadają z tyłka.
Zulka już woła Mikołaja, bo: "Mitoj niesie ciuciu dla Juzi":-) Takie mamy postępy w mówieniu:-p
Zabieram się za zaległosci...

Do góry