reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Mła ja oglądałam ten program razem z M. Na początku kazał mi przełączyć, bo nie chciał oglądać, ale jakoś przekonałam go i troszeczkę zerkał. Chociaż nic tam wielkiego nie widać, bo wszystko profesjonalnie nagrane.
Ja jak oglądam filmiki z porodów, albo nawet ten wczorajszy program, to zawsze mam łzy w oczach jak kładą maluszki na mamie, nawet nie chce myśleć jak ja będę ryczeć ze szczęścia jak Karolcia już będzie z nami.

A tak na marginesie, to chciałam pokazać mojemu M film z porodu na youtubie, ale nie zgodził się, bo powiedział, że on chce być ze mną przy porodzie, a jak naogląda się innych, to się wystraszy i nie będzie wtedy chciał:-D

reklama
!!!!!!dziewczyny PYSZCZEK28 jest w szpitalu info na odpowiednim wątku, odpisała mi też teraz że jak tylko będzie cos wiedziec da znowu znac, kurcze a tyle co nam pisała o tym że maluszzek coś przestal rosnąć, dobrze jednak że jest pod stałą opieką mam nadzieję że lekarze zrobią wszystko że by podgonić dzidzię i wyrownają wszystkie parametry. !!!!!

Wpadłam jeszcze na chwilkę życzyć spokojnej i przespanej nocy :)
Aśko - dzięki za inf o Pyszczek, biedna, na pewno się stresuje....
No to faktycznie zaczął się nam gorący okres przedporodowy.

Dzięki Asko za info o Pyszczku..w sumie się spodziewała, że wyląduje w szpitalu. Ale dobrze, że jest pod opieką lekarską..na pewno będzie wszystko ok, trzymam kciuki za nią i jej maleństwo..

Też chciałam życzyć spokojnej nocki kochane, trzymajcie się w dwupakach!!!
Buziaki

Asko, dzięki wielkie za info od Pyszczka! Mocno trzymam kciuki, żeby lekarze szybko ustabilizowali sytuację!

my wróciliśmy niedawno z wycieczki po rybnickiej porodówce. jak siedzieliśmy z położną z pokoju do porodów rodzinnych, to na sali obok, dosłownie niemal przez ścianę rodziła jakaś babeczka, dziewczyny, normalnie uwinęła się w godzinkę i w ogóle nie było jej słychać! ciuchutko i szybciuko urodziła córeczkę. W ogóle będąc na tej porodówce myślałam ciągle o Maxwell :) ładnie wszystko odmalowują i odnawiają hehe
na koniec wycieczki położna zrobiła nam odsłuchiwanie tętna maluszka, serduszko zasuwa, jak mała lokomotywa :)

Hej

Kurcze i znów "na sygnale" czuje ze to dopiero poczatek ale mam nadzieje ze takze i koniec tych złych wiesci:baffled::no:trzeba sie spieszyc kochane z pakowaniem torby :szok:od soboty ,piore i prasuje ciuszki chociaz to musze zrobic, M namówie zeby juz skladal łóżeczko niech sie wietrzy...

To Majeczka - wystraszyla mnie z tym spojeniem:szok:mnie tak boli ze casem z łóżka nie moge wstac M mi pomaga a mi sie łzy w oczach kreca z bólu,gin mi powiedział ze mały mi naciska głowka na macice,no to fakt bo tylko mnie boli z lewej strony ,ale ile mozna wytrzymac ja to juz mam od 28.tc:no:w dzien ,dzien...
Dzis bylam u diabetologa z cukrami jest ok , jesli dziecko nie bedzie za duze takze rodze SN:-)

Wchodze tak rzadko na BB ,bo caly czas pomagam M z tym wykonczeniem ,chce w ciagu 2 tyg juz skonczyc ten remont:angry:

Mła- ogladam "porodówke" na TLC super program taki "życiowy":tak:ale bez M bo jest w pracy.

Dziewczyny trzymajcie Cie jeszcze troszke,spokojnej nocki....

reklama
Do góry