reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Hej dziewczyny!:-)
Nie spia, nie spia...;-)
Kota, gratulacje ! Fajnie, ze wszystko sie wyjasnilo... no i jestes na razie wolnym od pracy czlowiekiem;-)
Agapa, kochana, chyba musisz zwolnic tempo.... Twoj organizm cie ostrzega... wiem, ze latwo mowic, ale moze ktos moglby troszke cie "odciazyc" lub ty zrezygnowac z czegos....
Witam kolejna nowa mamusie! swoja droga musze zerknac na liste - ciekawe ile nas juz jest....;-)
Dziewczyny, ja tez mysle o tej poduszce... podobno te motherhood sa ok.... u mnie tez ze spaniem slabo....:-(
Mla, szacun, ze odnalazlas ten watek!;-)
Ide cos przekasic i dopic kawke. Milego dnia!

Cześć:-)
Ja sobie w spokoju śniadankuję, bo Marysia jeszcze śpi:szok::-)..jak wstanie i zje, to jedziemy do mojej roboty z chorobowym;-)..
Kurcze dziewczyny, też tak Was suszy w nocy??

kota, ale masz juz duzegoo synusiaaa:0 i zdjecie super:) aaaaaaaaaaaaaaa no i miłego odpoczywania!! W KOŃCU!!!!!!!!!!!
maxwell, na chirurgu juz psy powiesilam... a Kamil tylko w ten dzien przy sikaniu płakał ciut, ale jeszcze nei da sie dotknąć.. moze dzis po kąpieli da sobie spojrzec i "zadziałac" ciezko bedzie ale nei moge odpuscic bo nie wroce do tego pacana juz.
pyszczek.. moj Kamil w pierwszej ciay przez 3 tyg tak zawyzal waga ze sok po czym zrobilo sie na odwrot i zanizal... A mała teraz wychodzi o tydzien mniejsza.. i termin sie przesunal na 6 styczen. A wiem w obu przypadkach co do dnia kiedy sie poczeli wiec to nie to. Takie roznice to normalnosc:)
yyyy sergiii gdzie sa te twoje karteczki, wszyscy chwala, a ja szukałam i nie moge znalezc!!!!!!!
Nastazja, nie mam zamiaru zmieniac hihi, ciagle sie trzymam pierwszego terminu, nawet na suwaczku;p ja i tak obstawiam grudzien;p w koncu jedno mi sie juz pospieszylo, hihi wiec sa spore szanse:)
agapa trzymaj sie kochana!!!
maxwell mnie tez tak suszy... z reguly ide siku i potem do lodowki po wode;lp

a ja wczoraj zwinelam na szybko manatki i przyjechałam do mojego mężulka:D:D, nawet nei zdarzylam wejsc na kompa w domu, zadzwonil ze zjezdzaja bo material zły dostali i czy bym nie przyjechala wczesniej:) no wiec rach ciach spakowalismy sie z kamilem, dzieci rodzenstwa pomogly mi przy małym i nosic bagaze a potem dostali na dużeeee lody:0 fajnie sie zachowali bo nie zawsze sa skorzy do pomocy, a w koncu maja tylko 9 i 11 lat a młody nosił mi torbe i kompter wiec lekko nie bylo,. Drugi jest uwielbiany przez mojego syna wiec robil za opiekunke:) hehe tak wiec teraz marzniemy... brrr na wsi pod nowym saczem i czeka mnie mase spraw do zalatwienia, miedzy innymi podpisanie umowy o prad do domku:).
Aleeee jestem szczescliwa bo do niedzieli mam przy sobie mezula a mały tatusia:)

no i wczoraj moj maz dzieki temu pierwszy raz poczul nasza corcie i to od razu tak mocno ze szok:) wczesniej jak dotykał to mloda przestawała sie ruszac;p
miłego dnia mamusie!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ja tez witam z pracki-uff jakoś strasznie śpiąca dzisiaj.
Od rana jeszcze nic produktywnego nie zrobiłam.
Sergi kartka imponująca - bardzo mi sie podoba i podziwiam za talent.
Teściówka zadzwoniła,że robi łazanki i jak mam ochotę to mam przyjechać. Nawet nie skończyłam zdania a ja już potwierdziałm, że będę u niej jak odbiorę Kami ze szkoły:-)
Także zostaje mi na dzisiaj tylko ugotowanie zupy i będzie ogórkowa, bo mam mega smaka:-p
Mężol musiał z rana śmignąć do Łodzi na wystąpenie z architektami i projektantami, więc też nie wiem kiedy wróci.
Kota fajnie że już odpoczywasz- czasem też mi już się chce iść na zwolnienie.
Zdróweczka chorujacym!! Kurujcie sie dziewczynki.

ja mam z tym spaniem też głupio bo jak śpię na boku i potem się na drugi przekręcę to mnie brzuch boli :/ jak znowu na plecach to plecy bolą :/ normalnie coraz gorzej! ale zamówiłam sobie taką poduchę do spania- taki duży rogal czy banan...mam nadzieję, że to pomoże bo tak to się chyba nigdy nie wyśpię. No i co rano jak ma mnie coś boleć to już wolę zaopatrzyć się w tą poduchę. Poszukałam na allegro za 75 zł z przesyłką i zobaczymy czy pomoże. Może chociaż zapobiegnie przewracaniu się podczas snu z boku na bok.

Witam Was dziewuszki, zaraz zmykam po wyniki wymazu na GBC, mam nadzieję, że wszystko będzie git, a potem nie wiem, czy nie śmignę do Krk z siostrą więc odezwę się dopiero popołudniu
Dobrego dnia Wam życzę zatem i zmykam!

reklama
maxwell, asko, mnie też w nocy suszy... i jak wracam z sikania to piję wodę :-D błędne koło hehe

ja jeszcze dziś na chwilę jestem w pracy, jutro też rano na chwilę przyjeżdżam pozamykać wszystkie sprawy. powiedziałam kolegom, że zostaję do pierwszego głodu i specjalnie nie wzięłam sobie kanapek :) czyli pewnie niedługo już jadę do domku i wskakuję pod kołderkę hehe.

z przewracaniem się z boku na bok też mam problem, ale zauważyłam, że jak sobie przytrzymam brzuch w trakcie przewracania to jest lżej i od razu na drugim boku wsuwam pod niego jaśka albo kawałek kołdry :D

Do góry