reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

witajcie!
Dagne - pewnie zniknęłaś zajęta rozpakowywaniem swoich nowych zdobyczy, ale fajnie!
Ja właśnie wróciłam od gina z dobrymi wiadomościami i ogromnie się cieszę.Pani dr stwierdziła,że dzidzia wygląda jakby już była z 28 tygodnia.Popytałam o wszystkie swoje niepokoje i pani rozwiała moje wątpliwości.Włączyła mi parę leków, z dużą ilością magnezu.No i do następnego razu.
Co do glukozy, znalazłam w jednym z poradników, że na test obciążenia glukozą wcale nie trzeba być na czczo i ,że można go wykonać w dowolnej porze dnia.A my się tak męczymy...
W Katowicach są zajęcia na pływalni dla niemowlaczków.To jest mały basen rehabilitacyjny.

reklama
uffffff mlody mi zasnal na krzeselku do karmienia po obiedzie:):):)
troszke odpoczne:):)no i musze ogarnac domek...a jutro Patrys jedzie na weekend do Dziadkow:):):)
to posprzatam!!!!!:):)

mamuski co potrzebujecie dla swoich dzieciaczkow??zapraszam do mnie piszcie na pw...cena naprawde sa ruchome:):)a miejsca w szafie brak:)

Dziewczyny nie martwcie sie co do skali bólu podczas porodu znam dziewczyne która moglaby rodzic non stop:szok:a np moja siostra cioteczna która rodzila w wieku 22lat i ma teraz 5 letniego synka w skali 1-10 ból porodowy dla niej był 10, i do tej pory mowi ze nie chce drugiego:-)wiec to jest zalezne tylko od naszego organizmu i psychiki:-)Ale racja jest w tym zeby sie przygotowac na duzy bol niz pozniej cierpiec....
Pogoda straszzzna :angry:no ale cóż jesien tuz tuż ...słyszalam ze w polowie pazdziernika ma by zima:szok::-(nie wiem co sie dzieje z ta pogoda.
A ja czekam na M który zaraz przyjedzie z Biedronki-trzeba jakis obiadek na szybkiego zrobic bo u mnie nadal brak kuchni:baffled:ehhhh...Ci faceci
Dagne-ale Ci zazdroszcze tych zakupków;-)u mnie jeszcze troszke.

Milego popoludnia

Jestem :) uff, poskładane, ale oczywiście pościel pierw trzeba uprać :) a baldachim uprasować itd... więc dałam zdjęcia na zakupowym :) ale kiepskiej jakości, dodam ładne, jak skończymy kącik Kalinki :) a i jeszcze dostałam patyczki dla niemowląt, szczotkę i grzebyk oraz gruszkę do noska (ale sama się zdziwiłam, że taka ładna i nie odstraszająca ;p

U mnie pogoda paskudna (deszcz, zimno), ale wolę taka pogodę niż te okropne upały, które dawały mi strasznie w kość. Jednak i tak będziemy czekać chyba najbardziej na zimę, bo wtedy nasze kruszynki przyjdą na świat :-) Ja nie tylko czekam na moją malutką, ale również na czas przedświąteczny i świąteczny. Uwielbiam jak w sklepach pojawiają się wystawy świąteczne, uwielbiam kupować prezenty dla moich bliskich, a najbardziej lubię jak moja bardzo liczna rodzinka spotyka się u babci i dziadka na kolacji wigilijnej. ahhh.... ale rozmarzyłam się

zimno, pada wieje a mi się chce tak pić że masakra!!:) na razie nie puchnę (odpukać) więc chyba nadmiaru wody w organizmie nie mam, wypijam dziennie dwa litry wody więc za mało też jej chyba nie mam...także kurczę o co chodzi??:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej!:-)
u mnie tez zimno, pada....
27012... dobre....:-D
tajenka, gratulacje poznania plci!
dagne, shopping bardzo udany;-)
Aga, fajnie, ze wszystko w porzadku!;-)
chyba obejrze cos w TV i do spania.... ostatnia samotna noc w tym tygodniu.... choc niestety juz wiem, ze m. w przyszlym tyg tez wyjedzie na 3-4 dni.....
Milego wieczoru / Dobrej nocy!

reklama
I znowu dopadł mnie podły humor :-( a związane to jest z tym że moja lista gości weselnych się skraca słyszę tylko zamiast potwierdzeń to słowa " nie będzie mnie przykro mi" dzisiaj właśnie przed chwilą dostałam wiadomość od mojej siostry ciotecznej która miała być moim świadkiem że Jej nie będzie i jestem w dopie bo nie mam kogo wziąć :-:)angry: teraz siedzę i myślę kogo bym mogła doprosić od swojej strony żebym kogoś kolwiek miała chociaż ze 30 osób.

Uciekam coś zjeść i chyba będę zaraz ryczeć.

Do góry