reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

O rany, widzę temat glukozy... ja też się obawiam. Jak czegoś rano nie zjem, to mam mdłości. Przed ciążą tak nie było, mogłam do obiadu nie jeść. A wizytę mam w środę i pewnie też skierowanie na dostanę...
Tak się martwiłam o ruchy, że chyba wybłagałam je :) małe mnie od rana łaskocze... :) zwłaszcza jak leżę. Ale się cieszę :)

No widzisz :-) jedne czują wcześniej inne później. Ważne że czujesz. Zresztą ja też świrowałam że nie czuję:-D

reklama
hej dziewczynki

ja dziś w podłym nastroju, tak mnie mój M rano wkur*** że myślałam że zabije. byłam już nawet gotowa pojechać do mamy na kilka dni żeby go nie oglądać. póki co siedzę sama w domku i nadrabiam zaległości.
dziś rano byłam na badaniu moczu bo w piątek wizyta!!

Phelania
odnośnie usg nie wiem czy 125 zł to dużo czy mało dla Ciebie ale kota znalazła fajną ofertę na usg 4d na grupon.pl może warto się skusić tym bardziej,że jesteś z Wawy
125 zł zamiast 250 zł za Zabieg USG 4D wraz z Nagraniem Płyty DVD

katarinka na forum jest wątek o wózkach
https://www.babyboom.pl/forum/grudz...okomocji-naszych-maluchow-d-51665/index8.html
i parę rad od mam, które korzystały już z tych wózków, ja wybirema zdecydowanie x landera z fotelikiem recaro

miłego dnia!!

kotka- wiem że mam niezły zapłon:-D ale co do tej glukozy to u nas trzeba przynieź swoją glukozę ale wody, ani cytryny ani nic innego nie można.

Pisałyście coś tam o wózkach ja kupuję kadex elipse, ponieważ mamy małe autko, a on ma najmniejszy stelaż po złożeniu więc wejdzie do tej naszej corsy, a jak nie to go jakoś upcham najwyżej się złamie:-D podam stronę może którejś się spodoba, bo moim zdaniem za tą cenę żeby mieć 3w1 to nie znajdę nic odpowiedniego www.kadex-elipse.pl/

reklama
Do góry